Review: Boozybrush Flat Top Kabuki B01

Ik heb een kwastentik. There, I said it. Als ik in een winkel sta en ik zie een mooie make-upkwast, dan gaat er iets in mijn hoofd rinkelen en dan móét ik hem hebben. Zo groeit mijn collectie redelijk snel, en zo kom ik steeds weer thuis met nieuwe kwasten. Ja, ik heb al verschillende kwasten om mijn foundation mee aan te brengen, maar ik wil steeds andere dingen proberen. Afgelopen week waren Anne en ik weer eens geld aan het uitgeven bij Boqz (daar ga je niet met lege handen naar huis), en ik nam een kwast van Boozyshop mee, de Boozybrush Flat Top Kabuki B01. Benieuwd naar mijn bevindingen? Lees verder!

SAM_6572

Boozyshop is een bekende Nederlandse webshop die echt superveel toffe cosmeticamerken verkoopt. Ze hebben er veel kwasten, van bv. Sigma en Zoeva, maar ook Bdellium Tools en make-up van Wet ’n Wild, The Balm, Sugarpill, Milani, Viseart en Physicians Formula, echt toffe merken dus! Maar boozyshop heeft ook een eigen lijn, waar de Boozybrush Flat Top Kabuki B01 dus uitkomt.

SAM_6558

 

Ik kocht mijn kwast dus via Boqz Eindhoven, maar via Boozyshop is hij natuurlijk ook verkrijgbaar! De kwast kost €9,95, en dat is echt niet veel voor een kwalitatief goede kwast. De kwast zit netjes ingepakt in plastic, wel zo hygiënisch.

SAM_6559

Het ziet er allemaal netjes verpakt uit!

SAM_6560

En de haartjes hebben ook nog een extra beschermhoesje, dit is een wat steviger hoesje. Heel makkelijk ook voor op reis, om je kwast schoon en netjes te houden. Verder vindt ik de kwast mooi vormgegeven. De handle is stevig, dik en dat pakt makkelijk vast. Het ijzeren stuk is ook mooi, het glimt en zit stevig vast. De top zelf heeft twee kleurtjes, wat ook weer leuk is.

SAM_6561

Aan het uiterlijk kun je echt niet merken dat deze kwast maar €10,- was. Het zou zo een MAC kwast kunnen zijn! De kwast is echt stevig in elkaar gezet.

SAM_6562En duidelijk de naam en het type op de steel. Dat is handig voor als Boozyshop met soortgelijke kwasten komt, dan kun je ze hierdoor uit elkaar houden. Het is de B01, omdat het de eerste is, als er meer kwasten komen, komen er ook meer nummers bij.

SAM_6563

 

De top is zoals een goede kabuki behoort te zijn, stevig, groot en rond. Het kleurverschil is trouwens alleen verf, de kwast is helemaal synthetisch en heeft overal dezelfde haartjes.SAM_6564

De top is rond, zoals meestal het geval is bij een flat top kabuki. Hij ziet er echt netjes uit, geen uitstekende haartjes, of losse haartjes, maar recht en netjes afgesneden.

SAM_6567

Hieraan kun je zien dat de kwast echt enorm veel haartjes heeft. Die haartjes staan dicht op elkaar, en hierdoor is de kwast stevig. Al die haartjes moeten ervoor zorgen dat je foundation nog beter geblend wordt.

SAM_6568

SAM_6569

En de kwast ligt lekker in de hand, het handvat is ook precies lang genoeg.

SAM_6570

Hier kun je wel zien dat de kwast vrij groot is. Dat is iets anders dan ik gewend ben van bv. de Real Techniques kwasten. Het werkt wel fijn, en het is snel. Grote oppervlakten heb je zo bedekt en door de kwast goed neer te zetten of plat te houden met je vingers kom je ook makkelijk bij kleinere stukjes.

En werkt het? JA! De kwast geeft echt een heel mooi effect aan mijn make-up. Met deze kwast krijg ik écht een flawless resultaat. De kwast blendt je foundation en concealer zo makkelijk in, zonder de dekking te schaden. Je kunt eigenlijk niet meer zien dat ik foundation op heb, zonder dat mijn eigen huid zichtbaar is. Het effect is echt verbluffend.

Verder werkt de kwast prettig, snel en ligt goed in de hand. Ik ben nog geen haartjes verloren en ook zijn eerste wasbeurt heeft hij prima doorstaan. Hij wordt gemakkelijk schoon en is dan weer klaar voor gebruik.

Ik ben zo blij met deze aankoop! Het is echt een top kwast, en dat voor weinig geld! Het is echt een aanrader voor iedereen die op zoek was naar een kwast die je foundation goed en makkelijk aanbrengt, voor niet al te veel geld.

 

 

8 gedachtes over “Review: Boozybrush Flat Top Kabuki B01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s