Review: Boozybrush A01 Blending

Een hele poos geleden reviewde ik voor jullie al de Boozybrush Flat Kabuki, een kwast waar ik super tevreden over was en die ik nog iedere dag met plezier gebruik. Kort daarna kwam Boozyshop, de bekende webwinkel, met nog meer kwasten, waaronder de kwast van vandaag, de blendingkwast! Ik wilde deze vanaf het begin al heel graag, omdat ze hem durfden te vergelijken met mijn favoriete MAC 217, maar ik had nog geen tijd en geld gehad om hem echt te kopen. Laatst was ik weer bij een Boqz-achtige winkel waar Boozyshop verkoopt en nam ik hem eindelijk mee! Ben je benieuwd of hij écht goed is? Lees dan verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik vind het best gewaagd, je kwast vergelijken met de 217 van MAC. De 127 is echt een hele goede kwast die van heel goede kwaliteit is. Daar is de prijs ook naar, want hij kost meer dan 20 euro. Boozyshop heeft in ieder geval een nette verpakking gemaakt, niks meer of minder dan MAC, maar het houdt de kwast wel netjes en schoon.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dat is gelijk het grootste verschil met MAC, deze kwast is maar €5,95. Als het een goede kwast is, is dat zeker niet duur! Ik vind het trouwens wel heel handig dat er zo’n duidelijke sticker op zit. Bij dure merken is het altijd gissen, van te voren opzoeken of navragen wat het kost en dat is niet handig.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De kwast ziet er heel goed uit, zo op het eerste gezicht. Mooi zwart, voelt stevig, het zilveren verbindingsstuk zit ook stevig vast en het lijkt van goed hout gemaakt te zijn. Trouwens ook een uiterlijk wat verdacht veel lijkt op MAC…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Boozyshop (of Boozybrush) heeft heel netjes het typenummer op de kwast staan. Na een tijdje slijt dit wel, maar zo kun je het nog eens nazoeken of makkelijk vermelden in een blogpost. De Flat Top Kabuki was toen de eerste uit de lijn, maar nu er meer kwasten zijn (binnenkort review ik nog een kwast van Boozy) is het wel handig dat ze nummer hebben én een beschrijving. Je weet zo direct waar je deze kwast voor kan gebruiken, handig als je nog nieuw bent in kwastenland.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dan het belangrijkste, de haartjes en de kwast zelf. De witte haartjes lijken op geitenhaar, net als 217, maar dat kan ik helaas niet terugzoeken. Hij ziet er netjes uit, stevig, geen losse plukjes, haartjes op uitsteeksels. De haren zijn lekker zacht, maar door voldoende haartjes is de kwast nog wel stevig. Hij is iets minder vol dan de 217, wat je dadelijk nog wat beter ziet. Hij is iets platter en de punt loopt iets spitser toe. Ik vind dit er echt goed uitzien!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kijk, de kwast is wat platter en spitser. Daarom gebruik ik persoonlijker liever een 217 voor blenden en pak ik deze eerder voor het ooglid en iets minder voor blenden. Het kan prima, maar de vorm is daar iets minder geschikt voor. Maar dat maakt hem zeker niet minder fijn! Ik vind het een hele fijne kwast zelfs! Ik pak hem er nu praktisch iedere dag bij! Hij blijft er ook goed uitzien. Ik heb nog geen haaruitval gezien en hij wordt netjes schoon. De haartjes blijven ook zacht.

Je merkt het, ik ben weer ontzettend blij met deze kwast van Boozyshop! Voor zo’n zacht prijsje en steeds beter wordende verkrijgbaarheid, echt top!

Je kan de Blending A01 kopen bij de webshop van Boozyshop (direct naar de kwast ga je hier). Ook zijn de Boozybrush kwasten te koop bij Boqz Eindhoven, Shop In Box Rotterdam en Webshop Only in Den Bosch. Hij kost €5,95

2 gedachtes over “Review: Boozybrush A01 Blending

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s