What’s In My London Makeup Bag?

Als jullie dit lezen, zijn wij lekker op vakantie in Londen. Eerder liet ik jullie al zien wat ik ongeveer mee zou nemen. Dit is toch wat veranderd, en daarom laat ik jullie vandaag zien wat er écht mee is naar Londen. Lees verder voor meer!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het toilettasje dat ik meeneem liet ik eerder ook al uitgebreid zien, in het vorige artikel. Het is echt een fijn tasje met een perfect formaatje! En ik ben dol op die lieve kattensnuit!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het tasje is van Catseye London, en ik kocht hem bij Urban Outfitters in Amsterdam (maar als ik ze in Londen tegenkom, wil ik misschien nog wel een grote erbij). Het is echt een leuk merk, en als je niet van katten houdt, ze hebben ook honden, konijnen en andere leuke dingen 😉

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een overzicht van wat ik meeneem. Het lijkt heel veel, maar ik wil gewoon mijn volledige make-up kunnen doen, en ik denk ok dat ik dan een stuk serieuzer wordt genomen bij de counters en winkels. En het is natuurlijk ook leuk 😉

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik neem de Gosh All in One BB Cream mee, die geeft genoeg dekking, en ook een beetje bescherming. Verder natuurlijk mijn favoriete Fit Me concealer van Maybelline. Dit is een top combi!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Omdat ik wil dat mijn ooglooks dan ook door weer en wind blijven zitten, en het de hele dag volhouden, neem ik mijn gouden combi mee. Met deze twee basissen gaat de oogschaduw echt nergens heen! De Catrice oogschaduwbasis is helaas niet meer te koop.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om mijn ogen wat vorm te geven en mijn wenkbrauwen te definieren neem ik wat basis-dingen mee. Met alleen deze drie kom ik al een heel eind met mijn make-up. De mascara van Catrice is goed waterproof, en dat moeten we hebben, want het weer kan nog wel eens wisselvallig zijn in Londen. Mijn wenkbrauwpoeder is een oogschaduw van Clarins, in Hot Chocolate. De gelliner is de Gel Intenza van L’oréal, en deze is echt heel goed waterproof!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Je zou het bijna niet meer zeggen, maar dat rondje onder is een bronzer van de Hema. Hij is echt fijn en ook bijna, bijna op. Hij heeft een handig formaatje en ik maak hem waarschijnlijk tijdens de reis op, dus dan blijft hij daar. Scheelt weer gewicht op de terugreis, haha. De blush is Rose Gold van Sleek. Dit is een hele mooie blush, alleen ik gebruik hem niet zo vaak. Hij heeft een fijn formaat, en ik wil niet het risico lopen dat ik Petal Power kwijt raak, omdat die limited edition was en een cadeautje van Anne, en heel duur en heel mooi. Rose Gold is een mooi alternatief.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De poeder is de Fit Me van Maybelline, en deze is bijna op. Deze kan ik dus ook mooi daar laten, en dan kan er weer geshopte make-up in mijn toilettas bij. Deze poeder heeft een handig vakje onderin, waar ik een mini pincet in heb gestopt, uit het wenkbrauwkitje van MUA. Verder neem ik nog een los spiegeltje mee.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik neem de Cookies & Cream lipgloss van Essence mee. Die is fijn, en mooi nude. Dat past overal bij. Ik denk dat ik vooral lippenbalsem zal dragen, maar mocht ik wat meer willen, heb ik deze.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb voor ooglooks mijn kleine Dior-paletjes ingepakt. Deze zijn echt mini, maar wel heel handig. Ik heb zo roze tinten, groen (heel mooi bij bruine ogen), verschillende highlighters, een matte zwarte kleur, heel veelzijdig dus! En ik neem ook mijn Artdeco mono mee, want een matte bruine kleur is altijd handig, en die miste ik nog in mijn kleine paletjes. En die is natuurlijk handig klein, en past makkelijk in mijn tasje.

 

Dat was alles wat ik aan make-up meeneem. Ik neem ook nog een paar kwasten mee, in een apart houdertje van Real Techniques. Die houder houdt mijn kwasten netjes en het paste precies. Ik plaatste daar al een foto van op Instagram.

brushes

 

Het meeste wat ik meeneem is van Real Techniques. Dat zijn zulke fijne kwasten! Verder heb ik er op gelet dat ik wat kleinere kwasten meeneem. De Boozybrush is echt een hele fijne kwast, maar de Buffer Brush is gewoon dubbel zo klein, en dat is veel makkelijker meenemen. Ook laat ik mijn grote poederwast van RT thuis, maar neem ik de Multitask brush mee. Ook heb ik de Ecotools Powder Brush voor bronzer en blush. Ik neem de Pointed Foundation brush mee voor mijn concealer. De Setting brush voor poeder onder mijn ogen en eventueel highlighter, bronzer of blush of grof blendwerk. Ik neem mijn onmisbare MAC 217 blending brush mee, de Fine Linder brush voor mijn eyeliner. De Smudge brush voor gedetailleerder werk, onder mijn ogen of in de ooghoek. De Shader Brush en Essential Crease Brush voor blenden en aanbrengen, en als laatste nog een schuin afgesneden kwastje van Catrice voor mijn wenkbrauwen. Met deze kwasten kan ik eigenlijk alles, zonder dat ik heel mijn tas vol heb met kwasten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kijk dan hoe leuk mijn Catseye tasje eruit ziet in mijn koffer!

Gaan jullie nog op vakantie? Wat nemen jullie allemaal mee, waar kun je echt niet zonder op reis?

Amelie

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s