Over Mij

Welkom lieve bezoeker op AA Beautyaddicts!

11148456_10207055896376371_5130424789784269740_o

Hoi, ik ben Amelie! Ik ben 19 jaar oud (jong) en heb mijn thuisbasis in Amsterdam. Ik heb een passie voor make-up, beauty, nagellak, huidverzorging en alles wat daarbij komt kijken. Op mijn site review ik de nieuwste, populairste en spannendste producten, maar ook de verborgen schatten, de producten die je anders misschien niet opvallen, maar waar ik ook benieuwd naar ben! Ik geef tips en adviezen, (al ben ik geen professional) ik vul Tags in en beantwoord al je vragen, mocht dat nog nodig zijn. Ik laat mijn favorieten voorbijkomen, maar zal ook eerlijk zeggen als een product niet in de smaak valt.

Vanuit Amsterdam probeer ik een paar keer per week posts te plaatsen. Die post kan van alles zijn, een review, favorieten, aanraders, tips, how to’s, EOTD/NOTD-achtige artikelen, noem het maar op!

AA Beautyaddicts staat voor mijn naam, en die van Anne, met wie ik deze blog oorspronkelijk begon en mijn passie. En door al het moois wat er tegenwoordig in de winkels te vinden is, durven ik wel te zeggen dat ik hartstikke verslaafd ben aan beauty, daar ben ik eerlijk in! Er gaat geen dag voorbij dat ik niet iets nieuws probeer, koop of testen, experimenteer met looks en nailart.

 

Voor vragen, tips, adviezen, kun je me bereiken via de ‘contact’-pagina.

 

Veel plezier op AA Beautyaddicts,

Liefs,
Amelie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s