Review: Boozybrush Angled Blush B03

In de blogpost van de Boozybrush Blending A01 vertelde ik al dat er nog een review van een Boozybrush aan zat te komen. Ik nam namelijk ook nog de Angled Blush B03 mee, een schuin afgesneden kwast. Daar had ik er eigenlijk nog maar één van (van Essence) en ik wilde daar wel meer van proberen. Hij zag er goed uit in de winkel, maar vind ik hem nog steeds goed? Lees verder als je hier meer over wilt weten!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik was eerder al enorm positief over de Boozybrush Flat Kabuki B01 en de Blending A01. Ik wilde dus nog meer proberen van het eigen kwastenmerk van Boozyshop. Ik had al wel een schuin afgesneden kwast van Essence, al heel lang, maar die is toch wat te soepel en ik wilde wel eens wat beters proberen. En mijn motto: kwasten heb je nooit teveel!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals altijd komt de kwast netjes verpakt in een transparant zakje. Dit houdt de kwast mooi en netjes!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En de prijs, die is nog vriendelijker dan de A01 Blending! Nog geen vijf euro voor een goede kwast is echt niet veel, als het inderdaad een goede kwast is… Scroll straks even door naar het einde van de blogpost, hier is iets misgegaan…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Boozyshop/Boozybrush noemt het zelf de Angled Blush B03. De gezichtskwasten hebben bij Boozybrush een nummer met de B en de oogkwasten met de A. Ze geven aan dat deze kwast goed is voor blush, maar zelf gebruik ik dit type kwast ook heel graag voor bronzer en soms zelfs voor highligher. Een multitasker dus!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De haartjes hebben, zoals de Flat Top Kabuki dat ook had, een extra beschermhoesje. Het is een vrij stevig hoesje dat zeker handig is als je de kwast meeneemt! Voor vijf euro* zijn dit leuke extra’s!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De top ziet er echt goed en mooi uit. De haartjes zijn ontzettend zacht, maar wel stevig genoeg. De kwast is goed vol en heeft dus veel haartjes, wat lekker werkt. Hij pakt daardoor ook gelijk vrij veel product op, dus wel even aftikken! Er zitten geen uitstekende haartjes bij, geen uitvallende haren en wasbeurten overleeft hij heel goed! De haartjes zijn niet prikkend, wel zo fijn! Ik vind de vorm heel fijn, dit is precies de grootte van de appeltjes van je wangen of jukbeenderen en door de schuin afgesneden vorm past hij heel mooi in de schaduw van je wangen. Daardoor kun je makkelijk shapen en bronzen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De kwast is iets afgeplat, waardoor hij dus extra makkelijk in de holtes van je wangen past. Hier zie je ook hoe mooi vol de kwast is!

Je merkt het, weer een geslaagde kwast van Boozyshop die door de test is gekomen! De kwaliteit is echt wonderbaarlijk goed voor zo weinig geld. Deze kwasten doen wat mij betreft niet onder voor bijvoorbeeld Zoeva, waar je toch echt meer voor betaalt. Ze zien er mooi uit, blijven mooi en ik verwacht dat ze lang meegaan.

De Boozybrush Angled Blush B03 is te koop via de webshop van Boozyshop (de kwast zelf hier). Verder verkoopt Boozyshop hun kwasten bij Shopinbox Rotterdam, Webshopsonly in Den Bosch en Boqz Eindhoven.

Let op! Ik wilde de link van de kwast invoegen in het bericht en toen zag ik dat de kwast op hun site €8,95 is. Dat is evengoed nog niet veel geld voor een goede kwast, dat is ‘ie wat mij betreft zeker waard, maar het maakt wel wat verschil. Ik denk dat er in de winkel op mijn kwast een verkeerde sticker is geplakt of iets dergelijks, ik heb dus blijkbaar veel geluk gehad. Evengoed: zeker kopen, want het is alsnog een goede prijs!

De kwast koop je dus voor €8,95 (of met een beetje geluk voor minder).

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s