Review: KIKO Milano Oogschaduw Mono’s

Ik ben helemaal in mijn nopjes met de opening van KIKO in Amstelveen. Eerder liet ik je al de prachtige Water Eyeshadow zien, maar ik liet het niet bij één oogschaduw (niet denken dat ik helemaal los ging hoor!), ik kocht ook nog twee gewone oogschaduws. Deze vielen op door hun lage prijsjes en mooie pigment. Maar denk ik er nog steeds zo over? Lees vlug verder voor mijn mening en swatches van de KIKO oogschaduws!!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

De KIKO mono’s waren echt verbazingwekkend goedkoop. Per stuk waren ze maar €2,90, dat is even veel als een Catrice oogschaduw. Dat maakte me toch ook wel heel benieuwd naar de kwaliteit!

Ik nam twee kleuren mee, om ze te proberen. Over de verpakking was ik eerder ook al te spreken, alles zit netjes verpakt in een zwart doosje.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

KIKO zegt zelf ook dat de oogschaduw een sterkte pigmentatie heeft! Wel een beetje jammer dat op het stickertje met Nederlandse tekst niet alles staat wat er ook op het doosje staat. Het doosje zegt ook nog dat de oogschaduw 12 uur lang houdt, zich makkelijk aan laat brengen, intense kleur heeft en klinisch getest is op 40 vrouwen. Dat is nogal wat!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op de achterkant staat nog het kleurnummer vermeld.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De eerste kleur is een roodbruine kleur. Sinds ik Cranberry van MAC heb, ben ik dol op dit soort kleuren. Het staat bijzonder en speciaal en ik vind het heel mooi bij bruine ogen. Zo’n kleur maakt blauwe ogen echt nóg feller blauw.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De tweede kleur is een iets simpelere bruine kleur. Ik heb een kleur gekocht die ik gelijk makkelijk zou kunnen combineren met de roodbruine tint. Ik heb wel meer van dit soort tinten en die zijn echt altijd handig om te hebben omdat ze overal bij passen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kijk dat die swatches! Dat is dus ook gelijk een reden waarom ik die bruine kleur meenam, hij is onwijs goed gepigmenteerd. De rode kleur iets minder, maar nog steeds heel sterk! De oogschaduws kruimelen verder nauwelijks, wat je dan ook niet vaak tegenkomt bij goede pigmentatie. Hier werd ik echt heel vrolijk van!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En dan de look. Ik hield het simpel en bracht de rode kleur aan in de buitenste ooghoek en de bruine kleur in de crease en onder de wimperrand. Dit is een look zoals ik ze vaak draag als ik niet te veel tijd heb. Dit is ook zeker een combinatie die ik veel ga dragen!

Verder blijft de oogschaduw op zichzelf geen 12 uur zitten, dat had ik ook niet verwacht want dat doet geen enkele oogschaduw bij mij. Met een goede oogschaduwbasis blijft hij wel de hele dag netjes op zijn plek.

Ik ben heel blij met de KIKO oogschaduws! De kwaliteit is echt goed en dat voor nog geen drie euro! Ik zeg: rennen naar Amstelveen Stadshart!

KIKO koop je in de KIKO store in Amstelveen of online. De oogschaduws kosten €2,90 per stuk.

 

 

 

3 gedachtes over “Review: KIKO Milano Oogschaduw Mono’s

  1. Brenda zegt:

    Ben gisteren bij de Kiko store geweest, maar vooral vanwege de lipsticks! die zijn behoorlijk goed en mooi! Heb in Milaan en Londen ook een paar palettes gekocht ben er nog steeds blij mee..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s