Fototutorial: Gold ’n Silver Party

Ik doe niet zo heel veel looks en ik denk dat ik pas één keer eerder een stap-voor-stap fototutorial heb gedaan. Het werd dus wel tijd voor een nieuwe! Met de kerstdagen en nieuwjaar in het vooruitzicht leek het me leuk om daar wat mee te doen. Ik combineerde goud en zilver en combineerde dat in een look met lekker veel glans en een hint glitter. Als je wilt weten hoe ik deze look maakte lees dan vooral snel verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De producten die ik voor deze look heb gebruikt:

– Oogschaduwbasis (ik gebruik er een van Catrice, maar die is niet meer te koop)

– Gelliner (L’oréal Gel Intenza, maar een vloeibare liner werkt ook prima, net wat jij fijn vindt)

– Mascara (Essence Lash Princess)

– MUA (MakeUpAcademy) Undress Me Too Palette (maar het W7 In The Buff of Naked 2 kan natuurlijk ook!). Ik gebruikte de kleuren Devotion, Lavish, Exposed, Obsessed en Shy.

– Glitterliner (Catrice Lash & Eye Sparkling Gel, die is niet meer te koop, maar er zijn talloze glitterliners verkrijgbaar, een glimmend pigment vloeibaar maken werkt ook)

– Verschillende oogschaduwkwasten

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik begin met een laagje oogschaduwbasis en daarna breng ik over het gehele bewegend ooglid de kleur Devotion aan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dan breng ik in de crease Exposed (de zilveren kleur) aan en dat blendt ik een beetje met Lavish (een matte bruine kleur)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In de binnenste ooghoek breng ik Shy aan

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Shy blend ik door tot aan de zilveren kleur, dit zorgt voor een helder en oplichtend effect, wat me gelijk wakkerder laat lijken

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dan breng ik een eyeliner aan. Ik draag graag een winged eyeliner, maar als je dat bij jezelf niet mooi vindt kun je natuurlijk ook voor alleen een lijntje gaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De eyeliner gebruik is als guideline voor de glitterliner. Die kan ik zo makkelijk langs de zwarte eyeliner trekken. De glitterliner maakt het allemaal wat specialer en feestelijker 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dan nog een likkie mascara…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

… en een beetje van Obsessed langs de onderste wimperrand.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Et Voila! De look is klaar! Ik vind de zilveren kleur een leuk effect geven naast het gouden en warme. Je zou het meestal niet zeggen, maar koel en warm gaat soms wel heel mooi samen. Dit is helemaal geen lastige look om te maken, maar het ziet er wel lekker feestelijk uit!

Wat vind je van de look? Ga je hem namaken? Als je de look gaat namaken, tweet hem me dan met @amelieboom of tag me op Instagram met @aa_beautyaddicts of @amelievandenboom, dat vind ik super leuk om te zien! Mailen mag natuurlijk ook!

 

6 gedachtes over “Fototutorial: Gold ’n Silver Party

  1. Anniek zegt:

    Wat een toffe look! Ik vind die glittereyeliner echt heel gaaf, jammer dat hij niet meer te koop is. In combinatie met de zwarte eyeliner is het inderdaad net een ‘hintje’ glitter, in plaats van dat je ogen een levende discobal lijken. Mooi gedaan!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s