Dislikes Van 2014

Het meeste dat je tegenkomt op AA Beautyaddicts is positief. Waarschijnlijk omdat we veel swatchen en kritisch zijn in de winkels. Soms sluipt er toch nog wat door heen en dan zullen we ook zeker eerlijk zijn in de reviews en je vertellen waarom je iets beter niet kan komen, daarvoor komen jullie immers ook naar onze site. Vandaag wilde ik jullie een aantal dislikes laten zien van het afgelopen jaar. Zijn jullie benieuwd naar de producten die ik dit jaar minder vond? Lees dan verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Disclaimer: Dit is echt niet alles wat ik minder goed vond, ik heb er zomaar wat producten uitgepikt. Verder wil dit ook niet zeggen dat dit echt producten zijn die voor niemand goed zijn, het kan zomaar dat het op jouw huid of bij jouw verpakking wel goed staat/zit!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In het begin was ik echt zo blij met de Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen. Hij had precies de goede kleur en hij bleef lang zitten op mijn waterlijn. Tot ik een paar weken verder kwam en hij eigenlijk helemaal niks meer deed. De pen was helemaal uitgedroogt, brokkelde af en wilde vooral geen kleur meer afgeven. Echt jammer want ik was er in eerste instantie zo blij mee!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nog een pen. De Essence Eyeliner Pen Extra Longlasting. Ik kreeg deze gratis bij de Lash Princess Mascara dus het heeft me gelukkig geen geld gekost. Deze stifteyeliner is veel te nat. Daardoor geeft hij bij mij ook niet genoeg dekkende kleur af. Hij is zeker niet longlasting, hij wil echt niet blijven zitten. Daarnaast is de punt van deze stift te dik en loopt het puntje te snel af, waardoor je eigenlijk alleen dikke lijnen kunt zetten. En omdat de punt heel hard is kan je ook niet gemakkelijk bij de hoekjes of een wing zetten. Heel jammer!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit doosje van Catrice kwam uit een limited edition en is daarom niet meer te koop. Toch wilde ik hem jullie laten zien, want ik vond het echt jammer dat de pigmentatie van dit trio zo bagger was. Ik was heel enthousiast toen ik ontdekte dat er matte tinten in het doosje zaten, tot ik erachter kwam dat die dus echt nul kleur afgaven. De volgende keer zal ik wel twee keer swatchen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Scandaleyes Retro Glam Mascara kwam in een speciale editie in een heel leuk blikje voor de verjaardag van Rimmel. Op de ogen was het allemaal wat minder leuk want deze mascara geeft me enorme spinnenpoten. De borstel is heel dik en groot en de substantie heel nat, wat op mijn wimpers niet zo goed uitpakt…

De Dior mascara is echt niet goed en dat is niet goed voor zo’n duur en luxe merk. Het kleine borsteltje is prima, maar kost wel veel moeite. De substantie is hier het probleem ,die is dik, maar ook heel nat. Door het kleine borsteltje kan je dat ook niet goed verdelen. Hij droogt ook nog eens heel langzaam, waardoor ik vlekjes krijg onder en boven mijn wimpers!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben dol op de paletten van MUA, maar dit Matte palette viel me erg tegen. Ik vond de pigmentatie echt niet goed genoeg en de oogschaduws zijn erg droog, waardoor je lastig kleur op je kwast krijgt. Matte kleuren blijven lastig, maar dit was wel heel jammer!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Terre Indienne Bronzer met blush van Maybelline was een absolute dislike. Hij gaf veel te weinig pigment af, waardoor hij echt niet zichtbaar was op mijn huid. Maar er is nog een probleem met dit product. Op sommige plekken heeft hij een soort hard laagje, waardoor er uberhaupt geen kleur meer af komt. En dit is alleen op te lossen door in de blush te krassen en dat lijkt me niet de bedoeling!

 

Hebben jullie nog dislikes?

3 gedachtes over “Dislikes Van 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s