TAG: Drie Dingen Naar Keuze

Op Versus A kwam ik laatst de “Drie dingen naar keuze”-tag tegen. Ik vond het echt een hele leuke tag en het leek me leuk om hem ook zelf in te vullen. Het is een combinatie van beauty, lifestyle en meer. Ik vind tags sowieso leuk, het is altijd leuk om de persoon achter een blog een beetje beter te leren kennen en het levert vaak ook goede inspiratie op (en handige tips!). Vandaag dus de Drie Dingen Tag, lees verder als je benieuwd bent!
1425992879749sdfasdf

Drie dingen in mijn tas
Mijn telefoon, mijn portemonnee en Eight Hour Cream. Mijn telefoon lijkt me duidelijk, ik wil wel bereikbaar zijn. Naast dat is hij handig voor Maps, Social Media, foto’s en Wunderlist, al speel ik ook graag spelletjes (Quiz Crack!). Ik heb een Motorola Moto G en ik ben er mee vergroeid! De portomonnee lijkt me ook wel duidelijk, ik bewaar er mijn pasjes in, zoals ID, rijbewijs (één van de twee), pinpas, geld, klantenkaarten en bonnetjes (meestal is ie nogal een zooi). Ik vind het toch wel handig om altijd die spullen bij me te hebben en je weet nooit wat er gebeurd waarvoor je geld nodig hebt (en je ID moet natuurlijk verplicht mee). Verder heb ik al-tijd 8H Cream van Elizabeth Arden mee, dat is mijn holy grail op lipbalsem-gebied. Er is niks wat zo fijn en goed werkt als dat, ik heb ook snel droge lippen dus ik smeer wat af!

Drie blogs die ik dagelijks bezoek
Dat zijn er toch wel wat meer dan drie hoor! Ik volg heel veel blogs op bloglovin’ (waar je mij ook kan volgen!), dus de meeste zie ik iedere dag wel. Ik ga dan maar voor mijn favoriete blogs: MissLipgloss, VeraCamilla en Beautylab. Ik kijk ook bijna alle vlogs van Mascha en ik lees heel wat artikelen af, maar ja, je moet een keuze maken, hé?!

Drie dingen op mijn bureau
Ik heb een heel fijn hoekbureau van Ikea waar ik heel blij mee ben. Er zitten aan de zijkanten ook vakken in waar ik een hoop spullen bewaar. Op mijn bureau staat standaard mijn pentablet, een grote mok thee/koffie (ik heb een halve liter-mok van Blond Amsterdam die heel fijn is en zo hoef ik niet iedere keer op te staan voor een vers kopje) en mijn agenda. Ik zit op mijn bureau vooral om aan school te werken en op mijn laptop. Alle dingen, evenementen, afspraken, notities, gaan allemaal in mijn agenda, waar ik het beste overzichtelijk in kan plannen, het is er trouwens gewoon een van de Hema.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Drie favoriete meubels thuis
“Thuis” is voor mij mijn studentenkamer van 18m2, dus zoveel staat er niet… Ik ga een beetje vals spelen en ook decoratie noemen. Op één staat dan mijn wereldkaart van kurk, op twee mijn hoekbureau die me erg veel ruimte bespaart én er heel mooi uitziet en op drie ga ik dan voor mijn bankje. Het is een fijn tweezitsbankje dat eigenlijk kanariegeel is, maar ik heb opgepimpt met fluffy plaids en roze kussentjes.

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg
Op dit moment (van schrijven) hangt “Lean On” van Major Lazer in mijn hoofd, die hoorde ik vanmiddag op de radio. Meestal heb ik van die irritante liedjes in mijn hoofd hangen, kinderliedjes, reclamedeuntjes, Backstreet Boys (“I want it thaaaaat way”). Op een of andere manier blijft de muziek die ik het liefst luister nooit in mijn hoofd hangen.

Drie dingen die ik eigenlijk zou moeten doen
Ik zou nu eigenlijk een hoofdstuk Persoonlijkheidsleer moeten lezen, heel interessant, maar natuurlijk is dit even leuker. Ik zou ook eigenlijk een lijstje moeten maken met spullen die ik in moet pakken voor vakantie. Misschien zou ik ook mijn kwasten moeten wassen, ain’t nobody got time for that! Uiteindelijk komt het allemaal voor elkaar, maar misschien iets later dan dat de oorspronkelijke planning was…


Drie favoriete fruitsoorten
Ik ben niet zo’n fruiteter. Aan bijna iedere fruitsoort zit wel iets waar ik niet helemaal fan van ben en bij mijn ouders ligt ander fruit dan ik lekker vind. Ik mijn eentje eet ik niet zoveel fruit en het is best duur dus ik haal het ook niet altijd. Mijn favorieten zijn aarbeien (liefst de Hollandse in het seizoen, die zijn lekker zoet!), frambozen en banaan. Banaan wordt alleen zo snel zacht en aarbeiden en frambozen zijn vers echt best duur, jammer genoeg.

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk
Ik denk eigenlijk aan vrij weinig, ja, aan deze tag, maar niks heel bijzonders. Ik ben op het moment veel bezig met mijn vakantie waar ik volgende week naartoe vertrek. Ik moet nog wat spullen zoeken en halen, ik moet nog een lijstje maken, wat regelen. Ook organiseer ik met mijn commissie volgende week een lezing die nog wat gestress oplevert omdat er natuurlijk nog wat dingen geregeld en georganiseerd moeten worden. Ik ben ook druk met werk, want komende dagen werk ik drie keer, maar daardoor moet ik mijn tijd wel wat anders indelen.

Drie vakantiebestemmingen
Mijn mooiste vakantiebestemmig was Peru, waar ik twee jaar geleden was. Ik ben ook mijn hart verloren in Rome, wat mij betreft de mooiste stad ter wereld. Over een week ga ik naar Krakau & Praag waar ik ook onwijs naar uitkijk en heel benieuwd naar ben! Verder ga ik dit jaar niet meer weg, dus ik ga er extra van genieten!

Knipselw8479347
Drie favoriete quotes.
Mijn favoriete quote komt uit een nummer van Eminem “It’s a game called circle”, wat ik mooi vind om over na te denken, uiteindelijk komt alles terug bij het begin. De klassieker “what doesn’t kill you makes you stronger” vind ik ook mooi en héél waar. De laatste is simpel “be your own kind of beautiful”, omdat ik vind dat iedereen moet dragen wat hij/zij mooi vind en ook iedereen mooi is op zijn eigen manier. Straal dat uit!

Drie favoriete sporten

Oei, ik ben eigenlijk al jaren niet meer zo sportief… Ik sport al een hele tijd niet meer! Ik heb altijd gedanst en gehockeyd, wat ik ook twee leuke sporten vind. Het kriebelt af en toe wel eens om weer te hockeyen, maar ik denk dat ik het niet meer zo goed kan en de spullen zijn heel duur. Van de week heb ik nog een hiphop-les gehad en toen bleek ik ook mijn gevoel voor ritme verloren te hebben, dus ik denk dat dansen er ook niet echt meer inzit. Ik fiets wel heel graag. Ik pak graag de fiets om naar de stad te gaan, maar ook de vijf minuten naar school maken we ’s ochtends vrolijk en wakker.
Drie favoriete blogposts op mijn blog de afgelopen tijd

Ik vind het best raar om mijn eigen blogposts ‘favoriet’ te noemen, maar ik ga dan maar voor deze:

MUA Winter Forest Palette

Contouren Hoe & Wat

Fototutorial: Gold ’n Silver
Drie dingen die ik dit jaar wil doen

Ik wil dit jaar graag mijn BSA (Bindend StudieAdvies) halen en liefst ook mijn P(ropedeuse). Ook wil ik graag meer van mijn leven naar Amsterdam verplaatsen, ik voel me hier thuis en ik wil alleen nog maar meer van de stad zien. Ook wil ik graag een Amsterdam-toeristen-lijstje afwerken en dingen als het Rijksmuseum graag nog zien.

Dat waren mijn keuzes voor de Drie Dingen Tag! Voel je vrij om de tag in te vullen!

5 gedachtes over “TAG: Drie Dingen Naar Keuze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s