Review: Hema Classic Eyeshadow Brush 201

Is jullie iets opgevallen de laatste tijd op AA Beautyaddicts? Er is al een tijdje geen kwastenreview meer online gekomen! Daar gaan we vlug verandering in brengen natuurlijk! De kwast die ik vandaag review is al langer een favoriet. Ik wilde hem voor dobbelspel in een pakketje doen, maar dat liep toch anders en nu heb ik hem zelf gehouden. Van fijne kwasten heb je nooit genoeg, nietwaar?! Ben je benieuwd hoe de Hema Classic Eyeshadow Brush 201 is? Lees dan verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben over het algemeen altijd heel tevreden over de Hema kwasten. De wit-grijs-zwart-gekleurde lijn is altijd goed, zolang je de bruine haren maar vermijd (op de blending brush na), want die prikken vaak nogal. Maar Hema heeft prima oogschaduwkwasten, een fijne blendingkwast en verschillende fijne poeder en blush/contourkwasten.

Vorige Kerst werd deze kwast gelanceerd, toen nog zonder naam en nummer. Ik vond die toen zo fijn dat ik gelijk nog een tweede haalde omdat hij maar kort te koop was. Gelukkig is hij nu weer terug voor iedereen die hem is misgelopen! Hij wel ook weer maar voor bepaalde tijd beschikbaar, omdat hij weer deel uit maakt van de Kerstcollectie.

De Hema kwasten komen eigenlijk nooit in een (speciale) verpakking. Ze staan gewoon in een bakje en er zit een papieren labeltje aan voor de kassa. Ideaal is dat niet, want sommige kwasten worden verpest door klanten en je moet soms even voelen en zoeken welke nog goed zijn.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Verder is de verpakking heel mooi. Gewoon zwart, maar dat staat wel heel mooi. De verbinding met de haartjes en de lettertjes op de steel zijn goud, wat goed past in een kerstcollectie. Hij staat zo ook mooi in je kwastenbeker! Ik ben ook blij dat Hema hun kwasten eindelijk ook namen en nummers geeft, dat bekt wat makkelijker en je kunt je favoriete kwasten gemakkelijk terugvinden, ook als ze een ander kleurtje hebben.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De verpakking is ook eigenlijk het enige dat is veranderd aan de kwast die ik vorig jaar al kocht. De verbinding ziet er iets strakker uit (en ik denk ook dat het zo steviger is) en er staat meer tekst op. De steel loopt nu iets spitser af en is een tikkie langer. Ik vind het niet per sé mooier of lelijker dan de originele kwast, dit is ook mooi.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De kwast heeft zwarte haartjes, die echt ongelofelijk zacht zijn! Ze zijn glad en zacht en buigen gemakkelijk. De haartjes voelen zo soepel aan! De kwast is niet onwijs netjes gesneden (alle haartjes even lang etc.), maar het ziet er goed uit en in gebruik merk je hier niks van. De kwast is wat platter van vorm en is iets bol aan de bovenkant.

Het is een kwast die ik zelf het liefst gebruik voor het bewegend ooglid, wenkbrauwbot of binnenste ooghoek, maar hij is zacht en fluffy genoeg om kleuren ook heel mooi te blenden. Dit is echt een hele fijne kwast! Als je deze kwast gebruikt en voelt zou je echt niet zeggen dat het zo’n goedkope is, hij had evengoed een tientje meer kunnen kosten.

Je merkt het, ik ben dol op deze kwast! Echt, ga naar de Hema en haal deze voor hij weg is (al blijft er vaak wel wat over van de Hema Limited Editions), want hij is zo fijn!

Je hebt de Hema Classic Eyeshadow Brush 201 al in huis voor €2,50 en hij is ook verkrijgbaar via Hema’s webshop.

 

3 gedachtes over “Review: Hema Classic Eyeshadow Brush 201

  1. Anniek zegt:

    Klinkt als een hele fijne kwast! Ik word best wel benieuwd nu, een extra kwast in mijn stash kan nooit kwaad 🙂 Ik heb zelf ook een hele fijne blendingkwast van de Hema in mijn bezit, die ik bij praktisch elke look gebruik. Ook een toppertje!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s