Review: Flormar Lipstick

Al een tijdje was ik op zoek naar een goede nude lipstick voor mij. Het ding is dat als ik nude lippen draag het al gauw lijkt alsof ik heel ziek ben.. En dat is natuurlijk niet de gewenste look.. Toen ik in Amsterdam was met Amelie om daar lekker te shoppen liepen we ook de Flormar binnen, omdat je die winkel gewoon niet mag missen als je van make-up houdt en je budget niet heel groot is. Het fijne is dat daar ook visagisten rondlopen die je advies kunnen geven. Net als bij een duurder merk. Ik vroeg aan een medewerkster daar welke kleur nude lipstick ik het beste zou kunnen dragen en ze vroeg of ik de lipstick matte of glossy wilde, of dat ik een lipstick wilde met glitters. Uiteindelijk kwam ze met een glossy bruinige lipstick. Benieuwd naar de kleur? Lees dan gauw verder.

Flormar huls

De kleur waar ze mee kwam is een lichtbruine kleur met een tintje oranje en een tintje roze erin. Een hele mooie nude kleur voor mensen met een ietwat getinte huid. Mijn huid is een klein tintje donkerder dan die van de gemiddelde Nederlandse vrouw en daarom staan de echte nude lippenstift kleuren mij niet. Het liefst draag ik daarom ook koraal of rode lipstick. Maar omdat nude zo in is wilde ik zelf ook graag een neutrale kleur voor op mijn lippen.

Flormar lippenstift

De verpakking van deze lippenstift vind ik prachtig. Een witte huls met gouden letters en een gouden binnenkant. Een erg chique uitstraling voor zo’n goedkope lippenstift. De stift is makkelijk om hoog te draaien, maar gaat niet zomaar weer naar beneden als je je lippen stift.

flormar stick

 

De stift zelf heeft een ronde punt, waardoor ik goed mijn lippen kan invullen. De substantie van de stift is lekker romig en glijdt daardoor makkelijk over mijn lippen heen, ook is hij hierdoor helemaal niet droog en voel je amper dat het een lippenstift is in plaats van een balsem.

Flormar lipstick

 

Ik vind het een super leuk detail dat Flormar (net als veel duurdere merken) haar naam in de stift drukt. Op deze foto kun je beter zien wat de kleur is, want ik heb de andere foto’s met meer tegenlicht gemaakt (oeps).

flormar swatch 1

Zoals je ziet op de swatch op mijn hand is de lippenstift lekker glossy en zitten er geen glitters of shimmers in. Ook kun je zien dat de substantie lekker romig is. Dat vind ik altijd heel fijn aan lippenstiften.

flormar swatch 2

En nu op mijn lippen. Hij is toch iets meer oranje dan rozig, maar dat ligt deels aan het licht. Ik vind het een prachtige lippenstift en ik ben heel erg blij dat ik hem gekocht heb. Want ik heb nu eindelijk een nude lipstick die bij me past. Dankjewel Flormar!

Deze lippenstift is te koop in Flormar winkels voor €4,95,-

Anne

2 gedachtes over “Review: Flormar Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s