TAG: Fall Favourites! (Deel 2)

Ik was natuurlijk door Anne ‘getagd’ om deze tag in te vullen. Stiekem hadden wij natuurlijk al lang afgesproken dat ik deze TAG ook in zou vullen. Ik deel mijn herfstige favorieten voor jullie, ook al is het afgelopen weekend nog lekker zomers geweest, het wordt vroeger donker, kouder, de blaadjes kleuren in allemaal mooie tinten. Pak er een kopje thee bij en lees mee met de Fall Favourites TAG!

hello autumn

Favoriete Thee

Ik dring het hele jaar door alle soorten thee, ik ben een theeleut! Laatst ontdekte ik Kokos thee en Vanille thee, daar ben ik nu helemaal fan van. Verder ben ik dol op kruidige smaken, maar zoete thee vind ik ook heel lekker. Thee’tjes als Autumn Storm, Caramelised Pear en Winter Glow vind ik nu wel heel lekker warm en herfstig.

Favoriete Koffie

Tja, de Pumpkin Spiced Latte natuurlijk! Ik vind hem echt heel lekker, maar hij is zo overpriced dat ik hem echt niet vaak haal. Ik drink verder alle soorten koffie, maar wel het liefst zwart. Bij de Xenos hebben ze nu van die oploszakjes met koffiesmaken, daarvan heb ik die met Amaretto smaak geprobeerd en die is nu ook wel heel erg lekker!

Avondeten

Stamppot natuurlijk! Maar ook erwtensoep, pompoensoep (kan het herfstiger?!), puree, gehaktballen, van mij mag het allemaal weer lekker! Voor jezelf is dat allemaal wel iets lastiger te maken, maar dan maar uit een blikje of bakje, bij de herfst hoort stevige pot!

Snoep/Koek

Ja, wat niet? Ik snoep de laatste tijd weinig, ik haal het simpelweg niet in huis. Als ik dan moet kiezen, pepernoten en dan vooral die met een chocoladelaagje of truffelpepernoten. Begin er gewoon niet aan, want dan blijf je eten. Ik ben verder dol op bijna al het Sinterklaas-snoepgoed!

Sjaal

Ik heb maar een paar sjaals, laten die nou ook allemaal hetzelfde motief hebben, alleen een andere kleurcombinatie. Ik ben geen sjalen-mens, ik draag ze echt alleen om mezelf warm te houden. Die sjaals hebben wel een mooie herinnering voor me, ik kocht ze namelijk in Peru.

Schoenen

Ik heb voor dit jaar nog geen winter/herfstschoenen. Ik draag nu nog lekker gympen en mijn bruine leren enkellaarsjes van vorig seizoen. (en die draag ik deze winter ook nog gewoon hoor!). Ik ben op zoek naar zwarte, simpele enkellaarsjes. Ik vind de laarsjes die je nu overal ziet, met zo’n blokhak heel gaaf, maar ik denk niet dat ik daar lang genoeg op kan lopen. Ik ben nog zoekende!

Geurkaars

Ik ben een beetje angstig als het om kaarsen gaat. Ik ben toch bang dat als ik dan van huis ga, ik het kaarsje vergeet en ik terugkom bij een afgebrande flat. Ik brand dus maar weinig kaarsjes. Ik had laatst een kleine votive van Yankee Candle in een tropische geur (de naam weet ik helaas niet meer, hij was oranje), die was wel lekker. Verder vind ik kruidig, vanille en mango-perzikachtige geuren heel lekker. Ik vind kaarsjes wel heel gezellig staan, dus heel soms ’s avonds brand ik een beetje, maar nooit veel, dus echt verstand heb ik er niet van.

<3

Lipstick

Haha, ik draag praktisch nooit lipstick. Ik heb een hele mooie donkerrode van L’oreal, met die speciale glitterende verpakking van vorig jaar. Ik draag hem nooit omdat hij niet lekker zit (ik vind geen enkele lipstick prettig), maar dat is wel een mooie herfstkleur!

Parfum

De Vanille bodysplash van H&M, maar ook nog steeds Pretty van Elizabeth Arden, die juist heel fris ruikt. Ik draag gewoon wat ik lekker vind, ik stem parfum niet echt af op de seizoenen.

Bezigheid

Leren, leren, leren, tentamens maken? Hopelijk daarna ook weer lekker filmpjes kijken, boeken lezen onder een dekentje, warme chocolademelk, dat soort dingen. Ik vind het verder heel fijn om door Amsterdam te wandelen, dus misschien komende winter ook wel wandelingen door het park en dat soort dingen.

Als jullie de tag voor je eigen blog in willen vullen, ga vooral jullie gang!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s