Review: L’oréal Paris Color Riche by Laetitia

Ik ben al sinds het eind van de zomer op zoek naar een mooie donkere lippenstift. Zonder glitters en andere fratsen, gewoon een mooie egale kleur. Glimmend of matte maakte me niet uit. Het probleem was dat ik steeds maar niks kon vinden. Tot ik bij de kruidvat zag dat alle lipproducten van L’oréal maar €10,- waren. Ik vond het wel een interessante actie en ik ging meteen lippenstiften swatchen (TIP: als je makeup gaat swatchen, neem reinigingsdoekjes mee.) Toen ik aankwam bij de Collection Exclusive lippenstiften zag mijn oog de prachtige donkere kleur “by Laetitia”

Lipstick text

 

De lippenstift viel me in eerste instantie niet heel erg op omdat de verpakking matte zwart is en doordat dat gewoon niet zo opvallend is, maar toen ik de Collection Exclusive wat beter bekeek zag ik gouden details en letters en dat vond ik wel leuk. Op alle lippenstiften uit deze lijn staan namen van stijliconen zoals Doutzen Kroes, Blake lively en Laetitia Casta. Deze “pure red” lippenstiften hebben allemaal een verschillende tint rood variërend van vuurrood tot wat meer burgundy.

Lipstick tube detail

Color name

Even wat kleine details van deze mooie verpakking. Deze kleur heet Laetitia’s Pure Red.

Lipstick detail 2

Lipstick detail

Op de stift zelf staat L’oréal Paris, Ik vind dat erg mooi, het heeft, zeker in combinatie met deze prachtige kleur, iets heel chiques.

Lipstick swatch

Op de swatch van de lippenstift zie je dat hij heel erg gepigmenteerd is (Ik ben maar 1 keer over mijn hand heen gegaan). En aan de restanten van de eerdere swatch die ik in de winkel had gedaan kun je zien dat hij erg goed blijft zitten. Ik vind het echt een prachtige kleur. Een warmrode rijke kleur die ik echt geweldig vind. De kleur is zo goed als matte.

Swatch on lips

En dan nu op de lippen. De foto is helaas wat donker waardoor de lippenstift donkerder lijkt dan ie in werkelijkheid is. het kostte me amper moeite om mijn lippen in te vullen, de formule van de stift is erg romig en glijdt over je lippen heen. Helaas geeft de kleur wel enorm af.. Niet perongeluk over je mond wrijven dus, want als de lippenstift op je gezicht komt krijg je het er amper meer af. Het is ook niet dat de lippenstift van je lippen af gaat, maar meer dat de kleur afgeeft en toch super mooi blijft op je lippen. Ik vind dit zo vaag.. Ik heb de lippenstift een dag naar school gedragen en ik heb hem amper hoeven bijwerken (Behalve dan de vlek die ik op mijn wang maakte toen ik perongeluk over mijn mond veegde… Zucht). Ik merkte wel dat ik na een halve dag hele droge lippen kreeg en om die reden er maar meer opsmeerde om mijn lippen weer een beetje zacht te laten aanvoelen. Dat vond ik niet zo fijn. Ook trok de lippenstift een beetje in de lijntjes en zag je al snel dat ik droge lippen had. Ook een minpuntje dus. Maar ik vind dat de kleur dat wel goed maakt.

Laetitia’s Red is voor €14,99 (waarvan €1 naar stichting Free a Girl gaat) te koop bij de drogist.

Anne

3 gedachtes over “Review: L’oréal Paris Color Riche by Laetitia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s