Review: Pixum canvas

Ik heb op http://www.pixum.nl een foto op canvas besteld. Of eigenlijk een tekening op canvas. Mijn ouders wilden heel graag een tekening van mij in de woonkamer hangen, maar mijn tekeningen zijn allemaal te klein om dat ook echt te doen. Toen kwam ik Pixum tegen. Pixum is een site waar je foto’s op canvas kan laten afdrukken en fotoboeken kunt laten maken. Pixum belooft je een galerie kwaliteit bij jou in huis.

P1070623

De tekening die ik wilde laten afdrukken is nagetekend van een foto van toen ik peuterballet deed. Mijn ouders vonden dat natuurlijk helemaal leuk om op te hangen.. Want ik ben het, en ik heb het gemaakt..

Anyway, het was heel gemakkelijk om de foto te uploaden naar Pixum en een mooi formaat voor het canvas uit te kiezen. Ik moest wel van tevoren zorgen dat ik de foto had gecropt tot hoe ik hem op canvas wilde hebben, want dat ging niet op de site. De foto kon je niet ter plekke nog uitknippen enzo. Dat vond ik wel een beetje jammer want hierdoor heb ik 3 keer opnieuw een foto moeten uploaden omdat ik steeds niet tevreden was. Hierna was het bestellen wel weer heel gemakkelijk en snel.

P1070626

 

Ik kreeg het canvas na anderhalve week binnen, een beetje langer dan ik verwacht had, maar het was het wachten waard! Het kanvas kwam binnen in een grote, platte, rechthoekige kartonnen doos en zat zelf nog in een plasticje daarin. Goed beschermd dus. Ik koos voor een canvas van 40×40 cm want dat vond ik het beste bij de tekening passen.

P1070620

Even een detail van het canvas om te laten zien dat de afdrukkwaliteit echt heel goed is. De tekening die ik had geupload was oorspronkelijk namelijk maar 10 cm groot.

P1070619

En voila! Daar hangt ie!

P1070627

Even checken met een rolmaat, maar het canvas is prima van formaat. Zelfs iets groter dan 40cm zoals je ziet. Een lijst van 40×40 gaat hier dus niet omheen passen.. Maar ook zonder lijst is het canvas mooi om op te hangen, want de zijkanten zijn goed en netjes afgewerkt.

Ik ben heel blij dat ik dit canvas besteld heb bij Pixum, want de kwaliteit is erg goed en mijn ouders vinden het super leuk om op te hangen.

Wil jij nou ook zo’n prachtig canvas met een foto erop aan je muur hangen? via http://www.pixum.nl/wanddecoratie/foto-op-canvas kun je meteen beginnen.

Anne

Een gedachte over “Review: Pixum canvas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s