What’s In My London Makeup Bag? Part 2

Jullie hebben al kunnen lezen wat Amelie in haar reis makeuptasje heeft zitten, maar nu laat ik jullie mijn reismakeupjes zien die ik allemaal mee naar Londen heb genomen

Busreis Londen

P1050846

 

Mijn makeuptasje is een simpel en stevig zwart tasje van de Etos. Ik heb hem daar gekocht voor €4,99. Een koopje dus. Met een makkelijk handvat en een dubbele rits.

P1050847

Zoals je ziet zit ie lekker vol. Ik heb issues met kiezen wat ik het liefst meeneem.. Net als met kleren.. Anyway, aan de binnenkant is het tasje leuk zwart met wit gestreept. Op het deksel zitten elastiekjes voor kwasten en er zit een vakje aan de binnenkant waar een mini-spiegeltje in zit.

P1050852

 

Oke, voor de basis van mijn gezicht heb ik de Catrice Prime and Fine Pore refining anti-shine base mee. Deze primer is een goede basis voor onder mijn makeup en blijft goed en lang zitten. Als oogschaduwbasis heb ik ook de Prime and Fine van Catrice mee. Echt wonderspul! Mijn oogschaduw blijft zo de hele dag zitten. Dan heb ik de Nude Magique Eau de Teint foundation van L’Oréal Paris mee. Deze staat alleen niet op de foto, want ik bedacht me later dat ik die nog niet had ingepakt.. Nu zit ie dus wel in mijn tas. 😛  Dan heb ik nog de Camouflage Cream van Catrice mee, en de Stay Matte poeder van Rimmel om het af te maken.

P1050849 P1050850

Voor oogschaduw heb ik 3 mono’s mee en 2 palletjes. De eerste is de Catrice Liquid Metal oogschaduw in de kleur We Are The Champagnes, de tweede is MAC Espresso en de derde is MAC Expensive Pink. Amelie verklaart me voor gek dat ik MAC oogschaduws meeneem, maar ik draag ze normaal eigenlijk elke dag.. en wil ze daarom niet echt missen.. slecht he? De palletjes die ik meeneem zijn Eau de Rose van L’Oréal Paris en Glam’Eyes van Rimmel in de kleur Heart of Gold. Deze palletjes gebruik ik normaal  ook best vaak en ik kan er lekker simpele maar mooie looks mee maken.

P1050853

Verder heb ik The Colossal van Maybelline mee, de waterproof variant natuurlijk, want je weet maar nooit wat voor weer het wordt! Sleek RoseGold als blush (Lekker toeval dat Amelie die ook heeft ingepakt 🙂 ). En mijn super zwarte super waterproof Gelliner van Maybelline.

 

P1050848

 

 

 

 

Dan heb ik nog kwasten mee, gewoon budgetkwasten van de Kruidvat en van de Hema, maar ook een Real Techniques kwast! (I love die kwasten!) Ook zie je mijn Under Eye concealer van Catrice. (Man, ik heb veel van Catrice)

P1050855

 

Dan nog twee kwasten (alweer Catrice) Een voor blush (de dunne) en een voor poeder (de dikke, vanzelfsprekend). Ik heb ook nog de H&M bbcream brush mee, maar die heb ik ook pas later ingepakt..

P1050851

En last but not least heb ik mijn Sleek Eau Naturel pallette meegenomen, en dat voor 1 kleur. Namelijk de 3e kleur van links in de onderste rij. Dit is de Perfecte kleur voor mijn wenkbrauwen. Helaas moet ik daarvoor dus een heel pallette meenemen.. Maarja, wie mooi wil zijn moet pijn lijden (en dus haar rug krom tillen aan een zware koffer omdat ze teveel makeup meeneemt..)

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik mee op vakantie neem. 🙂

Anne

Een gedachte over “What’s In My London Makeup Bag? Part 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s