EOTD 26 juni: Graduation Look

Vorige week was het zover, wij mochten onze diploma’s ophalen! Een speciaal moment, na zes jaar middelbare school is het eindelijk tijd voor een nieuwe stap. Omdat de diplomauitreiking veelvuldig op foto’s vastgelegd zou worden, vond ik het belangrijk om wat meer aandacht te schenken aan mijn look. Maar ik wilde ook dat als ik later de foto’s terugkijk, dat ik mezelf dan nog herken, en ik wilde niet te veel poespas. Het is wel een echte Amelie-look geworden, dus kijk mee voor het resultaat!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Onze school is natuurlijk super hip en had echte American-style square caps geregeld, extra leuk!

SAMSUNG CAMERA PICTURESDe look die droeg was vrij simpel. Mijn foundation hield ik bewust licht, om een gekke witte waas te voorkomen. Ook was het hartstikke mooi weer en ik droeg een zomers jurkje, dus dat wilde ik ook een beetje uitstralen. Gewoon een gezonde gloed, met een beetje Gosh All In One BB-Cream en MAC Petal Power Blush.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De look is echt heel simpel. maar wel heel erg mij. Winged Liner is toch wel mijn signature look. Verder droeg ik MAC Naked Lunch als basis op het ooglid, en in de binnenste ooghoek. Verder droeg ik de felroze kleur uit het Estée Lauder Violet Underground ‘Cyber Violet’ (Limited Edition) palette, en door Naked Lunch is deze wat mooi zacht geworden. In de arcadeboog draag ik MAC Wegde en een heel klein beetje Espresso, ook van MAC.

De eyeliner is de L’oréal Gel Intenza (gelliner), de mascara is Catrice Ultimate Lash Multimizer ‘Extra Black’.  Mijn wenkbrauwen deed ik, voor de verandering, met Clarins Hot Chocolate mono. (Mijn haar droeg ik trouwens los op de dilomauitreiking zelf, maar tijdens het make-uppen en dus foto’s maken had ik het voor het gemak maar vast gedaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURESWat vinden jullie van de look? Geslaagd? 😉

Amelie

 

 

6 gedachtes over “EOTD 26 juni: Graduation Look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s