5 Picks: Kwasten (& Accessoires) Wishlist

Mijn liefde voor make-up kwasten is inmiddels alom bekend. Iedereen die mijn prachtige studentenkamer binnenkomt roept als eerste “wauw, wat heb jij veel kwasten!” en begint daarna pas over de hoeveelheid make-up die zich ernaast bevindt. En ik geef het eerlijk toe: mijn kwastenverslaving bestaat. Ik heb er zeker weten te veel, maar ik wil er nog veel meer bij! Ik wil er ook wat spullen bij om mijn kindjes goed en beter schoon te houden (want daar ben ik dan weer vrij laks in) en mooi te bewaren. Vandaag in de 5 Picks op maandagmorgen, welke kwasten en accessoires ik nog heel graag wil hebben!

PicMonkey Collage

 

  1. Essence “Make Me Pretty” Brush Box – €4,49

Eigenlijk is het nog niet eens zeker dat deze kwastenhouder meekomt met de nieuwe collectie in november, maar ik heb er wel mijn zinnen op gezet. Ik wil al heel lang zo’n box/etui/houder. Ik kan ze alleen in Nederland nergens vinden. Dit lijkt me perfect om mijn kwasten mee te nemen zonder dat ze helemaal plat raken of hun vorm verliezen in een slap etui’tje. Ook geeft het me weer wat extra ruimte in mijn Ikea Skurrar potjes, die toch eigenlijk ook weer iets te vol raken…

2. Boozybrush Brushegg – €4,99

Kwasten wassen is iets wat eigenlijk heel belangrijk is, maar waar ik zelf ook veel te weinig de tijd voor neem. Boozybrush heeft iets bedacht wat dat een stukje makkelijker maakt en je kwasten-leven een beetje leuker maakt: de brushegg! Het is een klein “eitje” wat je om twee vingers schuift. Als je dan je kwasten nat maakt en wat zeep/sop/gel op het eitje doet, werkt het als een soort wasbord voor je kwasten. Door de ribbels en puntjes komt de zeep overal in je kwasten en laat het vuil goed los, zoals dat met je vingers niet kan. Even uitspoelen en klaar! Dit zou mijn leven zoveel eenvoudiger maken!

3. Real Techniques Sculpting Brush – €11,99

Ik denk dat dit een van de meest gehypte kwasten is de laatste tijd in beautyland. En niet om mee te sculpten (a.k.a. shapen), maar voor foundation! Deze kwast zou daar zo fijn voor zijn! Door de schuin afgesneden kop kan je overal gemakkelijk bij, omdat hij zo groot is werkt hij snel. Hij is stevig, voor een goede dekking, maar ook luchtig, waardoor je geen plamuurlaag krijgt. Dat klinkt perfect toch? Ik wil hem!

4. Beautyblender Solid Cleanser – (ongeveer) €14,95

Dit product valt ook in de categorie “dingen-die-mijn-vieze-kwasten-weer-schoon-gaan-maken”. Dit is een blokje zeep wat eigenlijk bedoeld is voor de bekende beautyblender sponsjes, maar voor kwasten schijnt hij ook goed te werken! Het werkt makkelijker, sneller en grondiger dan normale babyzeep (wel wat heftiger). Het dringt dieper in de kwast en maakt meer vuil los. Ik ben hier heel benieuwd naar. Het enige wat me tegenhoudt is de prijs, online zeker. Bij Douglas is hij het goedkoopst dacht ik.

5. MAC 233 Split Fibre Brush – €27,-

Deze platte kwast vond ik er zo interessant uitzien! Het is zo’n fijn plat kwastje wat je kan gebruiken op het bewegend ooglid, de onderste wimperlijn en binnenste ooghoek. Dat soort kwastjes heb je wat mij betreft nooit genoeg! Deze heeft dus twee kanten met beide ander haar, voor een ander effect. Ook heeft hij twee kleuren, waardoor het makkelijk is om hem ook voor twee kleuren oogschaduw te maken. Ik wil deze!

Dat was hem weer voor deze maandag! Wat staat er op jouw kwasten-wishlist?

 

2 gedachtes over “5 Picks: Kwasten (& Accessoires) Wishlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s