5 Producten die ik vaker moet pakken

Ik probeer altijd van alles uit op het gebied van beauty. Ik koop veel nieuwe producten, test nieuwe formules, om mee te gaan met de trends. Ik probeer ook alle ongeschreven beauty-regels te volgen, maar er zijn er ook nog een heleboel die ik aan mijn laars lap. Wat er dan gebeurt als je die twee combineert? Dan krijg je een hele grote stash, met een hoop producten die je nooit pakt. Er zijn hele categorieën die overslag in mijn routine. Daar ga ik het vandaag over hebben. Ik bespreek 5 producten die ik vaker zou moeten gebruiken. Lees verder voor meer!

image

 

Eigenlijk is het heel zonde om al die producten te laten verstoffen. Hopelijk is deze blogpost dat ook een motivatie voor mezelf om er meer te gaan doen en experimenteren.

1. Primer
image

Primers, ik heb er echt best wel wat. Het issue: ik gebruik ze nauwelijks. Ik heb er ook nog nooit één gereviewd. Ik ben groot fan van oogschaduw basissen, maar gezichtsprimers zitten niet in mijn routine. Dat komt omdat ik bij de meeste sowieso niet het idee heb dat het mijn foundation beter laat zitten. Het vult vaak wel mijn poriën, maar dat komt door een sh*tload aan siliconen en dat voelt dan weer niet lekker. Ik heb ook het gevoel dat die Siliconenprimers mijn gezicht eerder laten glimmen. Misschien heb ik gewoon nog niet de goede gevonden. Ik hoor heel veel over de Nivea Men Aftershave Balm (Thanks to NikkieTutorials), wat ik misschien wel wil proberen.

image

2. Settingsprays

Ik pak mijn settingspray er bijna nooit bij. Dat is eigenlijk puur uit luiheid, de extra stap die ik dan net te lang vind duren. Ik vind het effect namelijk wel mooi. Ik vind altijd dat mijn foundation beter zit na een dag omdat het mooier samengesmolten is met mijn huid. Met een settingspray krijg je dat effect zonder lang te wachten. Ik moet hem toch maar eens wat vaker gaan gebruiken!

image

3. Lipsticks

Sinds ik mijn Sephora lipstick heb, gebruik ik die wel vaak (al heb ik de laatste tijd hele droge lippen en dan is het niet fijn/mooi). Maar ik heb nog veel meer prachtige lipsticks liggen die bijna nooit worden aangeraakt. Zo zonde! Dat komt omdat ik het liefst experimenteer met oogschaduw, waarbij een “Bold lip” vaak te heftig is. Ik moet waarschijnlijk ook gewoon heel erg aan wennen dat mijn ogen dan zo kaal zijn en mijn lippen zo opvallen.

image

4. Maskers

Ik moet wel zeggen: ik ben druk bezig met verandering in deze categorie. Ik kocht laatst twee nieuwe maskers, die ik nu wel gebruik: zeker eens per week. Daarvoor kan ik goed al drie jaar geen maskers meer hebben gebruikt. Ik neem er de tijd niet voor, heb er vaak ook de tijd niet voor en ben er ook vaak te lui voor. Ik heb nu dus wel een masker ontdekt wat mijn huid echt verbeterd, dus die gebruik ik nu. Later meer daar over!

image

5. Aparte Kleuren

Ik vind het soms wel heel leuk om mee te experimenteren, maar echt draven doe ik het te weinig. Heftige looks an zich durf ik wel aan, maar voor felle kleuren heb ik toch vaak nog de ballen niet. En dat terwijl ik bijvoorbeeld de look hierboven wel heel mooi vind en ook niet extreem. Toch maar meer mee doen?

Heb jij ook producten die je bijna nooit pakt?

7 gedachtes over “5 Producten die ik vaker moet pakken

  1. Akosua zegt:

    Ik moet mijn primers ook vaker pakken. Ik wil het wel gebruiken, maar als ik het vergeet dan zit mijn foundation er al op en dan haal ik het er ook niet meer vanaf. Maar zowel primers als setting sprays zijn heel handig als je foundation gebruikt.

    Like

  2. Jemelle zegt:

    Sommige producten moet ik ook meer gaan gebruiken zoals een fixeerspray, ik ben alleen niet zeker welke dat ik moet kopen.. Heb jij een idee van welke dat goed zijn of niet? xx Leuke post!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s