FOTD: Twee-kleuren Eyeliner

Geïnspireerd door NikkieTutorials video wilde ik ook wel eens wat experimenteren met eyeliner. Ik heb de laatste tijd wel vaker gekleurde eyeliner, maar nooit eerder combineerde ik meerdere kleuren eyeliner. Kon ik gelijk mijn voornemen om meer felle kleuren te dragen gebruiken! Ik ging aan de slag, kijk mee als je benieuwd bent wat ik ervan gemaakt heb en welke producten ik daar voor pakte. Lees verder!

Eigenlijk is het een hele makkelijke look, de eyeliner steelt de show dus de rest kan je lekker rustig en basic houden. Dit was voor mij ook een relaxed dagje, dus ik wilde verder niet te veel moeite doen.

 

 

 

Voor deze look gebruikte ik dus twee kleuren eyeliner (die stiekem geen eyeliner zijn), die vrij dicht bij elkaar liggen. Ik heb een paarse en een blauwe gebruikt, maar met mijn ogen open zie je vooral de paarse. Het paars is wat intenser van kleur en dekkender, daardoor valt deze wat meer op. Ik droeg er wel een nog een dun lijntje zwarte eyeliner onder, dat geeft mijn ogen net wat meer sjeu. (Waar is ook een beetje de  mist mee inging, ik kreeg het uiteinde van de wing gewoon niet strak vandaag!) Als je bruine ogen hebt, net als ik, is paars echt heel gaaf. Het laat het bruine en rode in je ogen heel mooi naar voren komen, waardoor ze nog meer opvallen.

 

Op mijn ogen gebruikte ik de volgende producten:

– Crème Brulee uit het Too Faced Chocolate Bar Palette (de gouden kleur)

– Milk Chocolate uit hetzelfde palette voor een ietsiepietsie meer diepte

– Catrice Gelliner

– Essence Lash Princess Mascara

– Catrice Eyeshadow Base

– Maybelline Color Tattoos in Endless Purple & Everlasting Navy

Op mijn gezicht bracht ik het volgende aan:

– L’oréal True Match Foundation

– Collection Lasting Perfection Concealer

– Essence All About Matt Powder

– Smashbox Eyebrow Powder

Misschien valt het jullie wel op dat ik deze dag geen bronzer, blush en highlighter draag, daar had ik simpelweg niet zo heel veel zin in. Op mijn lippen draag ik ook niks, deze zijn zo droog op het moment dat er alleen maar lippenbalsem op komt en verder niets!

 

Wat vinden jullie van de (oog)look? Experimenteren jullie wel eens met gekleurde eyeliner?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s