The London Wishlist

Eerder zagen jullie al een lijst voorbijkomen met de must-see beauty-shop-plekken in Londen, als voorbereiding op onze trip komende maand. Vandaag leek het me leuk om jullie te laten zien wat er op mijn Londen-wishlist staat. Benieuwd wat ik allemaal wil scoren in Londen, lees verder!

JohnLewisBeautyHall

1. MAC x15 Neutral palette in Cool

76fca2210f9cb4a916dd93d58df52134

 

Oh man, deze wil ik graag. Ik ben dól op MAC, zoals jullie weten, en het allerverliefdst ben ik op hun oogschaduw. Nu kwam MAC een tijdje terug met twee paletten met alleen neutrale tinten (ben ik óók dol op), een koele en een warme variant. Ik wil de koele, want van de warme heb ik al twee kleuren en dat vind ik dan zonde. Ik draag verder op mijn ogen net zo lief koel als warm, dus daarvoor maakt het mij niets uit. Ik hoor je denken: ‘ja, maar die heb je toch ook in Nederland?’ Jazeker, maar dan kost ‘ie 125 euro, wat toch wel heel erg veel is. En in Londen ga ik er omgerekend zo’n 78 euro voor betalen, dat scheelt nogal veel centjes (die ik als aankomend student hard nodig heb!).

2. MUA Heaven and Earth palette

Digital StillCamera

Over MUA heb je al heel erg veel kunnen lezen op onze blog. Man, wat waren we enthousiast toen het naar Nederland kwam! En nog beter, in Engeland is het assortiment veel groter! Ik heb mijn oog laten vallen op het Heaven & Earth palette, met ook weer neutrale tinten (daar heb je er gewoon nooit genoeg van). Ik heb er veel over gelezen en wil hem hebben!

3. Eyeko Skinny Liquid Eyeliner


e8b71b1fac7ff205284e7abfc57ac4b6

Over de eyeliners van Eyeko heb ik ook veel gelezen. Deze moeten zo fijn zijn, en zo goed zwart, ik wil ze testen! Een goede winged liner maakt naar mijn idee je look echt af, dus een goede zwarte eyeliner is altijd handig. Ik ben benieuwd of deze zijn goede reputatie ook bij mij waar kan maken.

4. Collection Lasting Perfection Concealer
collection2000lastingperfectionconcealerlightmedium

Als je wat meer beautybloggers volgt, of Britse vloggers, dan heb je deze vast wel eens voorbij zien komen! De Collection Lasting Perfection Concealer moet volgens velen de beste concealer zijn, voor een prikkie! Mijn handen jeuken nogal om deze te proberen, want ik heb een ultieme favoriete concealer! Zou deze mijn geliefde Fit Me (Maybelline) concealer kunnen verslaan?

5. NARS Albatross

SONY DSC

 

NARS, het is super bekend, en duur,  en het moet belachelijk goed zijn… Maar het is natuurlijk weer niet in Nederland te koop! In Londen hebben ze het gelukkig wel op verschillende plaatsen en ik ben dan ook niet van plan weg te gaan zonder Albatross te scoren. Deze highlighter moet de allermooiste zijn! Mensen als Cynthia van MissLipgloss zijn fan, en dan geeft me genoeg vertrouwen er de hoge prijs voor te betalen. De highlighter heeft een hele mooie gouden glans, en hij ziet in alle videos en foto’s zo mooi uit, ik MOET hem hebben!

Dit zijn nog maar zes producten, ik heb ook een lijst met winkels waar ik heen wil, en producten die ik misschien ook wil hebben maar waar ik nog over twijfel (het Urban Decay Naked Basics palette bijvoorbeeld), en we willen naar zoveel winkels en merken om te snuffelen. Zo wil ik ook naar Kiko, en Boots en Superdrug, en als iets weinig kost ben je natuurlijk snel geneigd iets te kopen. Maar de producten die ik je in dit artikel liet zien vallen sowieso in mijn winkelmandje.

Heb jij ook zo’n wishlist?

Amelie

6 gedachtes over “The London Wishlist

  1. RealEev zegt:

    Hoi! Ik weet niet wanneer je gaat maar mocht je nog wat ideeën op willen doen (wat te bezoeken, shoppen heb ik niet veel gedaan dus dat zal je er niet vinden): ik heb blogs en vlogs geüpload van mijn 5 dagen Londen vorige week! Alvast veel plezier!

    Like

  2. brenda zegt:

    De Too Faced hartjesblush is echt superleuk, en een aanrader. Heb zelf Something About Berry, maar er zijn nog andere shades. Heb die bij Debenhams gevonden geloof ik ( was er echt naar op zoek) maar weet het niet zeker meer. In winkels als boots hadden ze maar 1 shade dus het is echt ff zoeken. En de Armani foundations! Heb zelf altijd shade 2 nodig, en die kan je alleen in het buitenland krijgen.

    Like

Plaats een reactie