Review: Maybelline Terre Indienne Blush/Bronzer

Beautybloggers zorgen er vaak voor dat je precies weet wat er aan komt, welke collecties je kunt verwachten en zo komt je nog maar zelden voor verassingen te staan als je de make-upschappen van het Kruidvat doorspit. En toch vond ik vorige week iets nieuws: de Terre Indienne Bronzer/Blush Duos van Maybelline. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, en ik nam hem mee. Ik laat hem aan jullie zien, dus lees verder voor mijn mening!

SAM_6535

De Terre Indienne bronzers vielen me op door het vrolijke uiterlijk met het zomerse printje. Maybelline komt precies op tijd voor de zomerzon met deze bronzer. Heb je nog geen zonnestraaltjes kunnen pakken en nog geen roze wangetjes van de warmte? Dan los je dat op met een veegje bronzer en blush. De bronzers zijn er in twee kleuren, een lichtere variant met een koraalkleurige blush en een donkere bronzer met donkerder roze blush. Voor lichte huidjes en voor de donkere huidjes dus!

De bronzer zit goed ingepakt met plastic, wat enige kracht vergt om los te krijgen. Máár, zo is je product wel beschermd en ben je zeker de eerste die het gebruikt, wel zo hygiënisch.

SAM_6533

Verder is de verpakking van plastic, met een doorzichtig deksel. Het type verpakking doet me denken aan de bronzers en poeders van Rimmel. Het deksel draai je los, met één beweging heb je hem open. Het gaat dus makkelijk open, maar in je tas blijft hij dicht, ideaal! Verder is het niet heel mooi, of spectaculair. Rustig en praktisch.

SAM_6537

De lichte variant van de Terre Indienne is 09 Golden Tropics. Op de koraalkleurige achterkant vind je de ingrediënten. De bronzer bevat 16 gram, dat is vrij veel.

SAM_6536

De blush heeft de vorm van palmbladeren, dat is erg leuk. Verder lijkt de bronzer matte en de blush ook. De bronzer is vrij licht, misschien iets te licht voor mijn huid, maar waarschijnlijk heel geschikt voor hele lichte mensen. De donkere variant was ook wel weer gelijk heel donker.

SAM_6538

De vormpjes vind ik een heel leuk detail! Na verloop van tijd vervaagt dit natuurlijk, maar nu staat het wel leuk!

SAM_6548

 

De bronzer + blush geeft geen bom van pigment af. Dit product is dus alleen weggelegd voor mensen met een hele lichte huid, anders zie je er niet veel van terug op je gezicht. BIJ mij, en ik ben niet extreem wit, maar ook niet donker, zie je echt praktisch niks van de bronzer terug. De blush is met wat moeite nog wel extra aan te zetten, maar omdat het zo’n klein vakje is, is dat lastig met een kwast.SAM_6547Dit zijn dezelfde swatches in zonlicht. De poeder heeft dus wél een klein shimmertje in zich. In de zon geeft dit wel een mooi effect, maar hierdoor is de bronzer al minder geschikt voor shapen. Het geeft wel een mooie subtiele glow op je wangen.

Los als bronzer en blush apart vind ik het geen topcombi. Ik gebruik de poeder nu als een waas over mijn gezicht voor net wat meer kleur.

Ik vind de kleuren mooi, maar het pigment valt tegen. Ik vind het wel goed dat de bronzer geschikt is voor de lichte huid, voor mij is hij alleen net te licht en de andere variant te donker. Ik had graag nog een tussenkleur gezien. Verder is de poeder fijn zacht, korrelt niet. Maybelline krijgt bonuspunten voor de heerlijke geur, die is echt fantastisch.

Het product valt dus een beetje tegen, maar als jij lichter van huid bent, is hij echt het proberen waard, want dan valt hij misschien niet helemaal weg.

De Terre Indienne bronzer + blush kost €13,99 en bestel je o.a. bij Bol.com

 

Advertentie

3 gedachtes over “Review: Maybelline Terre Indienne Blush/Bronzer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s