Review: Bourjois Paris Eyeshadow 25

De examens zijn eindelijk voorbij en Amelie en ik (en alle andere examenkandidaten van dit jaar) hebben nu lekker vakantie. Het is nog even zenuwpezen en duimen tot de uitslag, maar die zit er ook alweer aan te komen op 12 juni. Vandaag vieren we dat we eindelijk vakantie hebben met het Gala voor alle eindexamenkandidaten. Al weken zijn we op zoek geweest naar de perfecte jurk en een auto om in stijl naar het gala te gaan, en daar hoort natuurlijk ook een mooie makeuplook bij! De jurk die ik vandaag draag is lichtroze met wit kant en zilveren diamantjes/glittertjes en daarbij dacht ik om een smokey-eye te maken met een zilveren accent. Helaas had ik nog geen enkele zilveren oogschaduw in mijn stash, dus ben ik daar gisteren nog in de regen naar op zoek geweest. Ik had nog niks gevonden totdat ik de Etos binnenstapte en keek bij het Bourjois Paris schap. En daar lag mijn oogschaduw!

P1050713

P1050712

Dit is de standaard oogschaduw van Bourjois Paris in de kleur 25, geen leuke naam helaas, maar wel mooi. Het doosje is van grijs plastic met zilverwitte glittertjes. Het is ontzettend stevig en het sluit met een magneetje en gaat dus niet zomaar open (handig om mee te nemen dus)

P1050714

P1050715

Als je de oogschaduw opent dan voelt het meteen luxe aan, omdat er een spiegeltje in het deksel zit, een mooi vormgegeven sponsapplicator in het doosje ligt én een briefje met daarop uitleg over de oogschaduw in zowel Frans als Engels.

P1050716

De sponsapplicator is meer van stof dan van spons, nog steeds vind ik het een onding, want ik vind sponsapplicators gewoon totaal niet fijn. Bovendien zijn ze onhygiënisch omdat ze niet echt schoon te maken zijn. Maargoed, leuk is het wel.

P1050717Het  briefje dat erbij zit.

P1050720

 

De oogschaduw is een baked oogschaduw. Dat wil zeggen dat hij niet ge-pressed is (gedrukt) maar gebakken in een oven, en over het algemeen wil dit zeggen dat de pigmentatie goed is. Ik vind dat mijn oogschaduw er niet heel netjes uitziet, de oogschaduw is niet goed rond en door de glittertjes op de rand lijkt het alsof ie al gebruikt is. Dat is natuurlijk niet zo, want voor mij had er nog niemand aangezeten, maar door de glittertjes lijkt dit wel zo. Nu testen of de kleur ook zo goed gepigmenteerd is als Bourjois zegt dat ie is..

P1050721

Wauw! Het pigment van deze oogschaduw is inderdaad heel erg goed! Super mooi shimmerend zilver, precies wat ik zocht voor mijn ooglook voor op het gala! De tekstuur van de oogschaduw is wel wat poederig en veroorzaakt redelijk wat fall-out. Niet echt ‘silky’ wat Bourjois beloofd. Beetje jammer. Maar verder vind ik de oogschaduw heel fijn!

P1050719

De oogschaduws van Bourjois Paris zijn te koop bij de Etos voor €10,99

Anne

 

 

5 gedachtes over “Review: Bourjois Paris Eyeshadow 25

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s