Review: Real Techniques Eyeliner Set

Vandaag wederom een review van een product wat nog op mijn camera stond. Gek eigenlijk, want deze kwasten gebruik ik heel vaak. Een ooglook is niet af zonder mooie eyeliner. Ik gebruik daar het liefst gelliner voor, wat vaak betekent dat je er een los kwastje bij moet kopen. Eerdere kwasten van Real Techniques waren altijd goed, hopelijk deze set dus ook weer!

image

Bij de set krijg je naast vier kwasten ook een stuitje om ze mooi te houden en te vervoeren. Ik gebruik hem nu al mijn dunne eyeliner- en wenkbrauwkwastjes in te bewaren. Die raak ik anders altijd kwijt in mijn potje tussen de grotere kwasten.

De verpakking is herkenbaar voor Real Techniques. Stevig, netjes, strak en doorzichtig. Met veel informatie en links naar tutorials.

image

Sam en Nic Chapman zijn inmiddels veel meer dan hun youtube-kanaal Pixiwoo, Real Techniques is uitgegroeid tot een van de bekendste kwastenmerken van de wereld.Op de achterkant staat nog de uitleg van welke kwasten er in de kit zitten en wat je er mee kan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In het etuitje passen de vier kwasten uit de kit perfect. Ik vind het ook een handig etuitje om een blendingkwast, eyelinerkwast en platte kwast in mee te nemen. Dan heb je makkelijk al je basics voor een simpele ooglook bij elkaar.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In de set vind je vier kwasten. Een heel dun eyelinerkwastje, een schuin afgesneden kwastje, een stomp smudge-kwastje en een plat, rond afgesneden kwastje. Ze hebben allemaal een paars handle, zoals alle oogschaduwkwasten van Real Techniques. Het zwarte gedeelte is een anti-slip stukje.

eyeliner

Als eerst de eyeliner brush. Een schuin afgesneden kwastje met een platte top. Hij loopt niet spits toe, maar de haartjes blijven iets breder aan de bovenkant. Daardoor vind ik hem iets minder ideaal eyeliner. Het is daardoor iets lastiger om je wing heel strak en dun te krijgen. Voor mijn wenkbrauwen vind ik hem echter top! Hij is klein en handzaam, pakt kleur goed op en kan wel strakke lijnen zetten. Het geeft een strak, maar toch natuurlijk (als in niet te donker of te hard) effect.

PicMonkey Collage

Dan de Precision Liner Brush, het jonge zusje van eerdere eyeliner kwast van Real Techniques. Hij werkt nog net iets preciezer. Hij is nog een slagje kleiner en dunner. Daardoor kan je echt heel mooie wings zetten en krijg je je eyeliner super strak. Dit is echt een toppimage

er!

De smudge brush is perfect voor het vervagen en blenden van lijnen. Zo maak je makkelijk Smokey eyes met potlood, maar brengt oogschaduw rechtstreeks ook heel mooi aan. Geen te harde lijnen meer! Het is ook een fijn kwastje voor highlighter in de binnensteimage oo

ghoek

De Pointed Liner Brush is een plat kwastje met rond afgesneden haartjes. Ik vind dot echt hele fijne kwastjes voor gelliner. Hij pakt lekker veel product op, maakt een soepele lijn en je hoeft hem niet nog op te vullen. Doordat ‘ie plat is, kan je ook nog steeds heel makkelijk wings zetten en precies werken. Dit is de makkelijkste kwast uit de set voor beginners.

Al met al zijn het dus echt weer toppers! Zeker als je veel eyeliner gebruikt en experimenteert met verschillende vormen is deze set een musthave! Gelliner, potlood, oogschaduw, de kwasten helpen je om het voortaan perfect te krijgen. Er is goed nagedacht over de vormen, de haartjes zijn zacht (vegan) en vallen niet uit. De kwasten zien er mooi uit en gaan lang mee. Echt een aanrader!

Je bestelt de set voor €23,99 op Bol.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s