Review: Catrice Longlasting Brow Definer

Ik denk dat ik mijn wenkbrauwen de belangrijkste stap uit mijn make-up routine vind. Pas als je ze in gaat vullen, bij gaat tekenen of epileert snap je hoe belangrijk je wenkbrauwen zijn voor je gezicht. Ze maken je expressie, laten je ogen mooier uitkomen en ik vind mezelf echt een beetje kaal zonder bijgetekende wenkbrauwen. Ze zijn echt lang niet perfect en ik zoek nog altijd naar een betere manier.  Laats kwam ik weer een product tegen wat voor mij nieuw was en ik heb hem voor jullie getest! Kijk meer naar de review van de Catrice Longlasting Brow Definer!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Brow Definer zit al best een tijdje in het assortiment van Catrice, maar hij was me niet eerder opgevallen omdat ik dacht dat het een normaal wenkbrauwpotlood was. Het bijzondere aan de Brow Definer is dat het juist geen potlood is, maar een stiftje met haartjes (zoals bijvoorbeeld Eyeko Eyeliner).

De verpakking is verder niet zo bijzonder. Plastic, strak en in de kleur van de “inkt”.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb de kleur (030) Chocolate Brow’nie. Er is één donkerdere tint, die is zwart, maar dat leek me te heftig. Ik heb altijd geleerd dat je bij je wenkbrauwen (tenzij je heel blond bent) beter lichter kan gaan om het niet te nep en heftig te maken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Catrice omschrijft de Brow Definer als een langhoudende wenkbrauw-pen met een ultra-fijn precisie kwastje voor natuurlijk uitziende en gedefinieerde wenkbrauwen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De stift heeft echt een heel fijn puntje wat bestaat uit allemaal kleine haartjes. Door meer druk te zetten kan je dikkere lijnen zetten. Doordat het puntje zo smal toeloopt kan je echt een beetje het effect van haartjes faken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Je kan echt hele dunne lijntjes zetten met het pennetje. Ik moet zeggen dat ik de kleur iets donkerder had verwacht, ik ben wel bang dat dit wat licht is voor mijn wenkbrauwen. Doordat je lijntjes kan zetten verwacht ik dat je heel strakke wenkbrauwen kan maken en heel precies kan werken. De formule droogt snel en blijft inderdaad bizar goed zitten. Met alleen water krijgt je het er niet makkelijk af.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb hier alleen de buitenste boog bijgetekend. De kleur lijkt toch best goed. Zo dichtbij zie je het natuurlijk wel zitten (maar dat is met ieder wenkbrauwproduct). Ik moet zeggen dat ik het voor de basis van mijn wenkbrauwen net te heftig vond en het heel snel heel donker en dekkend wordt. Om de buitenkant snel, makkelijk en subtiel strakker te krijgen vind ik het wel een mooie oplossing.

Ik had iets meer verwacht van de Brow Definer, maar misschien dat het wat meer oefening vergt en het ook aan je wenkbrauwen ligt. Ik heb best dikke en natuurlijk ook donkere wenkbrauwhaartjes van mezelf, dat kan schelen. Ik vind het wel snel werken en als je op zoek bent naar iets wat net dat beetje extra effect kan geven is dit misschien de oplossing voor jou. Kijk heel goed naar de kleuren, deze pakt op mijn wenkbrauwen ook flink donkerder uit dan op mijn hand.

Het werk precies, blijft heel goed zitten en je kan er echt het effect van haartjes mee namaken. Voor de prijs is het zeker de moeite waard om te proberen, voor €3,39 koop je de Catrice Brow Definer in verschillende kleuren bij Kruidvat en Trekpleister.

3 gedachtes over “Review: Catrice Longlasting Brow Definer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s