Review: Boozyshop Brushegg

Ik ben een slechte beautyblogger. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is om je kwasten iedere week te wassen en goed schoon te houden, maar zelf verslons ik die taak. Ik heb genoeg kwasten om door te kunnen wisselen waardoor de nood minder hoog wordt, maar goed is anders. Er moest iets gebeuren en daarom bestelde ik bij Boozyshop een brushegg. In de hoop dat dit me zou stimuleren om mijn babies vaker te wassen ging ik ermee aan de slag. Zou het werken? Lees verder voor mijn antwoord!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Normaal waste ik mijn kwasten gewoon met de hand, in de wasbak met babyshampoo. Het kost me heel veel tijd en dat wordt steeds meer omdat mijn collectie groeit. Ik had dus iets nodig om het allemaal wat makkelijker te maken. Bij boozyshop verkopen ze “brusheggs”. Kleine handzame eitjes met ribbeltjes die het makkelijker zouden moeten maken om je kwasten schoon te krijgen. Tijd voor een test!

Ik koos natuurlijk voor de roze variant, maar je hebt ze in heel veel kleurtjes (en Boozyshop is ook niet de enige webshop die ze verkoopt). Het ziet er in ieder geval leuk uit!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op de achterkant staat nog het logo van boozyshop. Deze kant van het eitje gebruik je niet en is rond omdat dat praktisch is met je vingers.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En hier stop je dan je vingers in. Het is niet helemaal comfortabel, maar je wijsvinger en middelvinger passen net.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deze kant gebruik je als een soort wasbordje voor je kwast. Met de grote groefjes kan je grotere kwasten aanpakken, de top is handiger voor je oogschaduwkwasten. Het voelt allemaal zacht, het is siliconenmateriaal, maar ik ben wel bang dat dit misschien iets te lomp is voor sommige kwasten. Ik vraag me af ik mijn kwasten niet hopeloos uit model breng als ik ze hier mee was…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En zo ziet dat eruit! Als je het prettiger vindt (en dat vind ik wil), kan je hem ook gewoon in je handpalm leggen, dat werkt wat steviger.

brushegg

En? Werkt het?

Ja, het werkt wel echt! Je kwasten worden veel grondiger schoon door die groefjes. Normaal is het best lastig om foundation uit de basis van de haren te krijgen, maar dat gaat zo een stuk beter. Is het sneller? Niet per se. Je bent even lang bezig met het schoonmaken en spoelen van je kwast. Maar, het maakt dus wel wat beter en dieper schoon waardoor je kwasten op den duur langer mee zullen gaan. Verder werkt het heel makkelijk. Ik heb ook minder zeep nodig per kwast (ik gebruik het liefst babyshampoo), want het schuimt sneller. De brushegg is niet echt een onmisbaar item, maar hij werkt wel goed en ik vind het vooral leuker om er mijn kwasten mee te wassen! Ook houdt het mijn handen schoner. Een leuke uitvinding dus, niet onmisbaar, maar wel handig en leuk!

Je koopt de Boozyshop Brushegg voor €4,99 -in zwart, wit & roze- via de webshop.

 

 

2 gedachtes over “Review: Boozyshop Brushegg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s