Beautyfavorieten van 2015

Het is alweer bijna tijd voor 2016. Tijd voor een jaar vol nieuwe reviews, producten en trends. Maar eerst een terugblik op 2015. Welke (nieuwe) producten zijn favoriet gebleven, moet je echt kopen en zal je in 2015 ook nog vaak terugzien op AA Beautyaddicts? Ik deel vandaag mijn ultieme beauty favorieten van 2015, klik verder als je benieuwd bent!

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb dit jaar heel veel mooie producten leren kennen. Van de meeste zijn ook reviews online verschenen en zag je al eerder terug in looks en favorieten. Niet allemaal nieuwe producten dus, maar in dit artikel wel alleen de toppers die het echt waard zijn nóg eens te noemen. Als je op de productnaam klinkt kom je waar het kan bij de bijbehorende review, daar kan je meer lovende woorden lezen!

1. MAC Waterweight Foundation

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik kan me bijna niet meer voorstellen dat ik ooit een andere foundation heb gebruikt dan deze. Dat terwijl ik hem pas in het najaar heb ontdekt. Het is MAC’s nieuwste foundation en het is echt een topper! Hij gaat vrij hard nu, maar ik haal zeker nog een flesje om in 2016 te kunnen gebruiken!

2. Nivea Aftershave Balm

image

NikkieTutorials kwam dit jaar met dé beautyontdekking van 2015: Aftershave Balm (voor mannen dus) als primer. Natuurlijk wilde ik dat ook proberen en ja, het werkt! Het heeft niet de beste geur of mooiste verpakking van het jaar, maar doet wel wat hij moet doen (op make-up gebied tenminste) en is goedkoop en makkelijk verkrijgbaar!

3. Bioderma Micellair Water

image

Na jaren van uitzinnige reviews, races van beautybloggers en het winnen van enorm veel prijzen kocht ik in april ook eindelijk een fles (stiekem twee) Bioderma. And I love it! Ik gebruik het niet iedere dag, maar als ik snel, extra of beter wil reinigen pak ik de fles erbij. Het werkt effectief, snel en mild en is in verhouding niet duur… Alleen wat lastig verkrijgbaar.

4. Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara

Deze mascara kende ik op zich al langer, maar zoals het vaak is met dure mascara’s kocht ik geen tweede. Een tijdje terug kon ik heel goedkoop een mini op de kop tikken en snap ik weer waarom ik hem zo fijn vond. Ik weet nu wel dat ik in 2016 mijn geld niet meer uit ga geven aan goedkopere mascara’s “die wel prima zijn”. Deze blijft!

5. Sephora Ingenuous Nude Lipstick

image

Jullie weten dat ik geen type voor lipstick ben. (Al droeg ik laatst een paar dagen een rode en dat beviel beter dan verwacht.) ik was zelf ook verbaasd dat ik na een trip Krakau & Praag thuiskwam met een lipstick. Maar wat is ‘ie fijn! Ingenuous Nude is een hele mooie Kylie-ish my-lips-but-better tint die mijn lippen niet droog maakt. Een goede vondst!

6. Too Faced Chocolate Bar Palette

image

Het Too Faced Chocolate Bar Palette is al zo vaak langs gekomen op AA Beautyaddicts dat deze echt niet kon ontbreken! Hij was duur, maar ik heb het geld er al dubbel en dwars uit! Ik gebruik hem nog steeds heel veel en heel graag. Voor neutrale looks en feestjes, het kan allemaal.

7. Catrice Liquid Camouflage Concealer

image

Ik heb stiekem een concealer gevonden die fijner vind dan de Collection concealer. There, I said it. Ik heb wel een tintje te licht, maar ik gebruik hem toch graag. Hij dekt goed, blendt mooi met foundation samen en trekt niet in lijntjes. En nog budgetvriendelijk ook!

8. Giorgio Armani Sí Eau De Parfum

Ik droeg nooit veel parfum. Ik vergeet dat soort dingen op te doen, vind ze vaak te duur en de goedkope vervliegen te snel. Ik ben deze zomer wel begonnen aan project “maak al je parfum testertjes op”. Ik had er tientallen liggen die ik inmiddels grotendeels heb opgemaakt. Daar kwam één grote favoriet uit, die ik toch wel heel graag in het groot wilde hebben: Sí van Giorgio Armani. In korte tijd is het mijn signature geur geworden.

9. Make Up Revolution Eyebrow Cream

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wenkbrauwen blijven een struggle. Ik heb dit jaar van alles geprobeerd, maar niks stelde me 100% tevreden. De Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint kont wel heel dicht in de buurt van wat ik graag wil. Het werkt makkelijk, precies en kan er met de juiste kwast en techniek toch neutraal uitzien. Nu nog in een iets koelere en donkerder tint en ik ben helemaal blij!

10. The Body Shop Mango Scrub

Scrubben is voor mij echt zo’n ding wat ik vergeet. Daar heb ik dan vervolgens weer spijt van als ik me scheer,aar dan is het te laat. Sinds ik de Mango scrub van The Body Shop heb is scrubben een feestje en scheren net iets makkelijker geworden! De geur is zo lekker zoet, tropisch en fantastisch, het olielaagje voelt super fijn en zacht en de scrub laat mijn huid heel zacht achter. Ik heb ook daadwerkelijk minder scheerbultjes down under sinds ik deze gebruik. (TMI?) Top dus!

2015 had nog zoveel meer fijne producten, zoals Ultrabland, Naked On The Run en MAC x9, maar dit waren de besten voor mij. Op naar een nieuw jaar vol fijne en mooie collecties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s