TAG: 25 Dingen Die Je Nog Niet Van Me Wist

Op de blog van Tedje kwam ik een hele leuke lifestyle-tag tegen. Om de beautysleur een beetje te doorbreken en weer een andere kant van mezelf te laten zien leek het me wel leuk om die in te vullen. Vandaag een kijkje in mijn leven met de “25 dingen die je nog niet over mij wist”-TAG. Lees verder als je nieuwsgierig bent!

photogallery-blogger-beauty-tips

Welk woord gebruik je eigenlijk echt té vaak?
In het ” gewone” leven: Tof. Ik vind het zelf een heel leuk woord, maar mensen kijken me altijd raar aan als ik het zeg. Op mijn werk (bij SIX), “natuurlijk”. Het is zelfs zo erg dat ik het woord niet meer op z’n Brabants met een rollende R zeg, maar ik de R helemaal in slik.

Wat is je favoriete film?
Remember Me met Robert Pattinson. Goed verhaal, goede (en knappe!) acteurs, niet ramvol clichés. Hij ontroert me iedere keer weer en dat terwijl ik hem al zo vaak heb gezien! Ik heb nog wel veel meer favoriete films, maar deze springt er tussenuit!

Naar wie was je laatste appje?
Stiekem schrijf ik dit artikel al veel eerder, dus het was een ” Zalig Kerstfeest”-appje naar de groepschat met voorzitters van de commissies van de studievereniging.

Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?
Een goudgele rakker. Tenzij ze Heineken tappen, dan bestel ik een droge witte wijn.

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Zo:
image

Dit verander ik trouwens nooit.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van TV?
Masterchef. Past totaal niet in mijn straatje, maar ik ben er dol op! Het komt ook eigenlijk altijd als ik zit te eten. Ik wens altijd dat ik dan ook zo kan koken als de chefs daar.

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Renegades van X Ambassadors, echt een favorietje op het moment!

Wat was je eerste e-mailadres?
Het e-mailadres dat ik nu nog steeds gebruik!

Wat is je meest awkward moment ooit?
Mijn leven hangt aan elkaar ban de awkward momenten. Ik heb gelukkig niet vaak mega blunders begaan, het zijn vaak kleine dingetjes. Dingen verkeerd verstaan, domme vragen stellen, verkeerd woordgebruik (waar dan gelijk iets seksueels van gemaakt wordt), dat soort dingetjes.

Wat is je favoriete emoji?
De emoji waarvan de tranen over z’n wangen stromen gebruik ik heel vaak en de emoji die moet huilen van het lachen is ook groot favoriet. Die met het hartjeskusje gebruik ik ook veel.

Utrecht of Amsterdam?
Deze lijkt me duidelijk: Amsterdam! Ik mag dan officieel in Amstelveen wonen (het grensbord staat in de achtertuin als het ware), Amsterdam is mijn thuis. Ik ben ook echt dol op de stad, op de grachten, de sfeer, ik kam er uren rondlopen en fietsen en weer nieuwe plekjes vinden. Mijn favoriete buurt is trouwens de Plantagebuurt.

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Ik denk 5 december, Pakjesavond. Ik vind dat er dan zo’n gezellige sfeer hangt en ik ben echt dol op het Sinterklaasverhaal en hoe we met z’n allen zo’n groot feest maken om de kinderen blij te maken. Kerst, mijn verjaardag, Koningsdag en dat soort dingen hebben de afgelopen jaren toch steeds wat meer van hun magie verloren, maar Sinterklaas blijft leuk.

Koffie of thee?
Koffie, mijn beste vriend en redder in nood! Ik vind het oprecht heel lekker, maar ik ben ook wel een beetje afhankelijk van mijn bakkie pleur ’s ochtends, al wordt die wel steeds sterker…

Serie of film?
Het heeft allebei wat! Het ligt echt aan de serie of film!

Vlees of vis?
Ik ben echt duidelijk Team (een beetje minder) Vlees. Op visgebied lust ik veel minder en je mag me echt wakker maken voor kipnuggets, carpaccio en kroketten (en nog veel meer). Im ben echt een carnivoor!

Drank of drugs?
Drank! Ik ben echt geen alcoholist, maar ik houd wel van een drankje op z’n tijd!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Katten of honden?
Kitties! Het zijn mijn lievelingsdieren en ik kan niet wachten tot ik na mijn studie een groter huisje heb waar ik een kat kwijt kan! Ik ben echt dol op katten en je kan me bijna niet gelukkiger maken dan met kattenplaatjes, een kat om te knuffelen en kroelen of filmpjes met kittens.

Engeland of Amerika?
Ik ben alleen in Londen geweest en nog nooit in Amerika. Toch heb ik het gevoel dat ik Amerika leuk ga vinden. Meer diversiteit, indrukwekkende natuur, grote steden en verschillende landschappen en klimaten.

Spice Girls of Backstreet Boys?
Spice Girls! Ze zijn lichtelijk van voor mijn tijd, maar van de Spice Girls kan ik nog wel wat dingen mee-blèren.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Sesamstraat ❤

Bert of Ernie?
Ernie, de onnozelheid en onschuldigheid van Ernie is toch zoveel leuker dan dat gezeur van Bert?

Buurman of Buurman?
Hajeto en voor elkaar!

Meest random feitje over jezelf?
Ik kan mijn linkerheup uit de kom duwen.

De belangrijkste levensles die je in je afgelopen jaren hebt geleerd?
Dat je echt je eigen weg moet gaan en dat het dan toch wel goedkomt, hoe kronkelig en hobbelig de weg ook is. Je weet zelf het best waarom en wat je wilt en daar moet je gewoon lekker achter staan!

Dat waren ze alweer! Hopelijk vond je het leuk om wat meer over mij te weten te komen! Geniet van jullie zondag!

Een gedachte over “TAG: 25 Dingen Die Je Nog Niet Van Me Wist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s