Waarom Kerstmis Een Feest Is Voor Beautyliefhebbers

Goedemorgen allemaal! Een zalig Kerstfeest voor jullie allemaal! Ik heb persoonlijk niet heel erg veel met Kerst, maar als beautyliefhebber is dit wel de tijd van het jaar! Vandaag geen uitgebreide review, het is tenslotte Kerst en tijd om gezellig samen te zijn in plaats van achter je computer te kruipen. Vandaag deel ik met jullie waarom Kerstmis een feest is voor beautyliefhebbers!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

  1. Alle mooie kerstcollecties. Merken brengen hun mooiste producten uit in hun kerstcollecties. Van de meeste dure merken zijn de holiday lijnen legendarisch. Dior, Chanel en MAC zijn mijn persoonlijke favorieten. Qua huidverzorging zijn LUSH en The Body Shop geweldig. Als je een keer wat meer geld uit wilt geven is de kerstperiode echt de tijd om het te doen. Mooiere verpakkingen, speciale prints, mooiere geuren!
  2. Uitpakken mag. En dan heb ik het niet alleen over cadeautjes! Glitters, nepwimpers, rode lippen, het is niet gek genoeg. Het is feest en het zijn dagen waarop je je lekker mag opdoffen, dus ga los! Nu kan het!
  3. Sale. Ik schreef er deze week al over, maar ná de kerst begint traditiegetrouw de sale. Mij kan je niet blijer maken dan met goede aanbiedingen van mijn favoriete merken!
  4. Kaarsen. Het lijkt een soort ding te zijn: beautyliefhebbers en geurkaarsen. Ik ben er zelf echt dol op en grijp iedere kans om mijn kamer vol te zetten met kaarsjes. Kerst is natuurlijk een heerlijk excuus om er nóg meer aan te steken! En er zijn overal leuke houdertjes te koop. Geurkaarsen zijn nu ook veel meer te vinden en Yankee Candle heeft echt zulke lekkere geurtjes staan! (Ook die gaan in de sale na Kerst, dus ben je in de buurt van Amsterdam of Zwolle, ga langs de winkels!)
  5. Goud & zilver. Het hele jaar door is het een beetje too much of lastig te combineren, maar rond Kerst en Oud&Nieuw zie je het overal, dus jij kan het ook dragen! Ik vind het leuk om net dan goud en zilver samen te dragen op mijn ogen, extra shiny!

En natuurlijk is Kerst ook een mooi feest om te bezinnen, je geloof te vieren, lekker te eten, samen te zijn met vrienden en familie, stil te staan bij alle mooie dingen en aandacht te schenken aan minder mooie dingen (goede doelen steunen bijvoorbeeld). Geniet van jullie Kerstdagen!

2 gedachtes over “Waarom Kerstmis Een Feest Is Voor Beautyliefhebbers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s