TAG – I Love Sleep

Vandaag deel ik met jullie een tag die me op het lijf geschreven is. Waar je me vroeger met geen mogelijkheid naar bed kreeg, kan ik me nu niet meer voorstellen dat ik ooit een hekel had aan slapen. I looooove sleep! Ik ben geen makkelijke slaper, maar als het lukt is het het fijnste wat er is! Deze tag leek me daarom wel leuk om te vullen, zeker nu in de vakantie! Lees vlug verder als je benieuwd bent geworden!

PrincessAuroraSleeps

♥ Hoe laat ga je meestal naar bed?

Ik ga meestal vrij laat naar bed, tussen 1 en 2 uur ’s nachts. Ik ben een hele slechte slaper en ik heb mezelf aangewend (heel stom) om pas laat moe te worden. Daardoor val ik eigenlijk nooit in slaap voor 3 uur ’s nachts. Ik wordt gewoon niet moe… Ik ben echt een avond- nachtmens en ik heb dan ook de meeste concentratie en ik werk het meest productief.

♥ Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?

Ik doe heel weinig aan slaap rituelen. Ik haal mijn make-up eraf, poets mijn tanden en kleed me uit. That’s it eigenlijk.

♥ Wat doe je als je niet kan slapen?

Ik kan dus iedere nacht niet slapen. Ik heb echt al heel veel geprobeerd. Lezen houdt me wakker omdat ik het boek uit wil hebben, TV, mobieltjes & laptops ook. Series blijf ik kijken, muziek blijf ik luisteren. In mediteren ben ik niet zo goed en dat slaat vaak om ik piekeren. ASMR werkt soms, maar zodra ik dan m’n telefoon moet wegleggen voor ik in slaap val is het effect alweer weg…

♥ Wat is je favoriete slaaphouding?

Het liefst natuurlijk in iemands armen 😉 Ik lig meestal op mijn linkerzij als ik wakker word, maar ik val vaak in slaap op mijn rug.

♥ Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?

Eten in heel veel soorten, baby dieren, wijn, massages, Robert Pattinson of leuke verrassingen.

♥ Hoe laat gaat je wekker ‘s ochtends?

Dat is nogal verschillend. Soms om 7 uur als ik vroeg college heb en mijn haar wil wassen, soms pas om 11 uur omdat ik vrij heb. Maar nooit een minuut eerder dan noodzakelijk!

♥ Snoozen of direct opstaan?

Snoozen! Zo lang mogelijk, zo lang dat ik vaak moet haasten om me klaar te maken! Ik vind het heerlijk! Vroeger kwam ik altijd gelijk uit bed, maar die gave ben ik helaas kwijtgeraakt.

♥ Slaap je uit in het weekend?

Als het even kan wel, ja. Meestal werk ik in het weekend waardoor uitslapen er niet altijd bij is. Vaak heb ik ook wel dingen te doen die me niet laten slapen helaas. Maar zodra het kan neem ik het ervan!

♥ Welke rare dingen doe je in je slaap?

Voor zover ik weet doe ik niks geks. Ik heb er nooit iets gehoord tenminste.

♥ Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Drie. Één groot hoofdkussen waar ik op slaap en twee kleine 40×40 kussens doe eigenlijk voor als decoratie dienen.

♥ Wat heb je aan in bed?

Zo min mogelijk. Im draag meestal alleen een string. Ik vind het heerlijk om mijn dekens te voelen en ik merk geen verschil in warmte als ik wel een lyjama draag. Ik kan me ook heel erg storen aan pyjama broeken waarvan de pijpen omhoog kruipen en shirts die niet blijven zitten.

♥ Slaap je met je sokken aan?

Nee! Dat schijnt heel slecht te zijn dus ik doe het niet. Mijn voeten zijn net ijsjes, zelfs met sokken aan dus het maakt geen verschil.

♥ Hoe groot is jouw bed?

Ik heb een eenpersoons bed. Die zijn 220×70 cm dacht ik.  Niet groot dus, maar daardoor houd ik wel veel ruimte over in mijn kamer.

Dat was de TAG alweer! Heb jij gekke slaapgewoontes?

♥ Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…

Vloeken naar mijn wekker en mijn telefoon checken. Rustig een rondje social media en bloglovin’ om een beetje wakker te worden voor ik onder de douche stap.

♥ Droom je elke nacht?

Iedereen droomt elke nacht, je kan je het alleen niet altijd herinneren. Ik onthoud echt bijna nooit wat ik heb gedroomd. Soms komen er wel door de dag heen flarden binnen.

♥ Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?

Ik heb een tijdje gehad dat ik heel veel droomde dat ik doodging en dat ik dan naar mijn eigen afscheidsdienst zat te kijken. Soms was dat heel mooi en soms ook doodeng en akelig. Ik kan me die periode nog heel goed herinneren.

♥ Wat is jouw grootste droom?

Dat alles op zijn pootjes terechtkomt. Hoe of wat maakt me niet eens uit, hoe lang het gaat duren voor ik een diploma heb of dat ik ook een droomman tegenkomt boeit niet. Als het allemaal maar goed komt en ik gelukkig wordt en fijn kan leven 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s