5 Picks: Wat je moet scoren in de Sale

Misschien ben je nu nog blut van alle cadeautjes die gekocht zijn, duur eten tijdens de feestdagen of is je loon alweer op aan huur en collegegeld. Ik ben in ieder geval helemaal in de mood om te winkelen omdat alles volhangt met feestelijke dingen, mooie jurkjes, glitters (ik ben een soort ekster), sieraden en de prachtigste make-up collecties. Ik kom tegenwoordig veel in de buurt van winkels omdat ik in de Kalverstraat werk en de verleiding is zo groot steeds! Gelukkig is er een oplossing: mid-winter sale! Tradititiegetrouw volgt na de feestdagen de sale en daar heb ik nog wat tips voor, want waar moet je tweede kerstdag zeker voor de deur staan? Lees verder!

wintersale

  1. LUSH

Ik kom echt heel erg graag bij LUSH. Ik vind zoveel dingen lekker daar en eigenlijk alle producten zijn top. De kerstcollectie is ieder jaar echt een feest. Ik ben inmiddels verliefd op Snow Fairy en kan daar echt geen genoeg van krijgen. Lord of Miserule is ook fantastisch en zo heb ik nog een paar favorieten. Na Kerst gaat de hele feestdagen collectie in de sale en kan je het veel goedkoper scoren. LUSH is nu eenmaal best wel prijzig… Je moet wel echt snel zijn, de populaire producten (zoals Snow Fairy) zijn altijd snel weg! (De Sale geldt ook online, dat is meestal makkelijker dan naar de winkel gaan).

2. The Body Shop

Voor TBS geldt eigenlijk hetzelfde als voor LUSH. De kerstcollectie gaat in de Sale en dat bespaart je heel veel geld. De Frosted Cranberry, Glazed Apple en Frosted Plum (nieuw dit jaar) zijn super lekker en straks lekker afgeprijsd. Alle cadeauverpakkingen met setjes, mini’s, extra’s gaan de korting in. Ook bij The Body Shop gaat het altijd hard met de sale, maar ook hier heb je nog een kans online. Als je nog een adventkalender ziet staan: meenemen! De Frosted Plum is mijn favoriet dit jaar, die ruikt zo ontzettend lekker!

3. Hunkemoller

Hoe oneerlijk is het dat je als vrouw zoveel geld moet uitgeven aan bh’s? En dan wil je natuurlijk het liefst ook nog een goede maat, een beetje kwaliteit en als ‘ie er dan nog leuk uitziet is dat ook mooi meegenomen. Ik vind bh’s altijd veel te duur en ik koop altijd zoveel mogelijk in de Hunkemoller sale (daar ken ik mijn maat goed). Na Kerst gaat hier ook alles in de korting en scoor je bh’s die bijvoorbeeld normaal €40,- zijn soms voor €15,- en dat scheelt nogal! (Vindt je vriend ook leuk 😉 )

4. Rituals

Rituals vind ik ook zo’n heerlijk merk! Ik vind heel veel dingen fijn, maar mijn ultieme favoriet is de Shower Foam. Maarja, zo’n busje kost toch €8,- en dat vind ik eigenlijk net te veel. De kaarsen, body butters, scrub (de rijst-scrub vooral) en geurstokjes vind ik ook fijn. De Holiday lijn van Rituals dit jaar, Oriental Dream, ruikt echt heerlijk! De cadeausets en kerstcollectie is flink afgeprijsd en soms hebben ze ook 1+1 acties.

5. Ici Paris & Douglas (nu al)

Rond de feestdagen worden er altijd meer cadeausets van merken verkocht dan normaal. Zo’n set is meestal al een stuk voordeliger dan los een geur of product kopen, maar nu hebben ze al mooie kortingsacties op heel veel (bekende) geuren. Dat kan je zomaar meer dan de helft schelen! Persoonlijke favorieten van mij zijn Sí van Giorgio Armani, La Vie Est Belle van Lancome, No.5 van Chanel en Miss Dior van (duh..) Dior.

Bij welke winkel ligt jij op tweede kerstdag voor de vloer? Veel plezier met shoppen!

 

 

 

 

 

 

2 gedachtes over “5 Picks: Wat je moet scoren in de Sale

Plaats een reactie