Review: Topshop Gelliner

Topshop opende deze zomer echt een super mooie nieuwe winkel in de Kalverstraat. Ze hebben er niet alleen toffe kleding, ze hebben ook een hele mooie collectie met make-up. Pixiwoo is al fan, ik had er tot een paar weken geleden nog niks van geprobeerd. Tot mijn gelliner opraakte en ik snel een nieuwe wilde. Zonder reviews te bekijken kocht ik de Topshop Gelliner. Zou het wat zijn?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Gel Liner van Topshop kost €10,-, wat een stukje duurder is dan die van Catrice die ik hiervoor gebruikte, maar goedkoper dan de Gel Intenza van L’Oreal bijvoorbeeld. Hij is ook te koop in het bruin en donkerblauw, maar ik ging voor de zwarte versie.

image

Het potje komt verpakt in een doosje. Het is wel een beetje jammer dat ze het helemaal vol hebben geplakt met plakband, daar wordt het niet mooier op.

image

Op de achterkant staat de ingrediëntenlijst. Deze is niet zo goed leesbaar door de plakband, maar hoed dat het vernoemd wordt. De zwarte kleur heet, lekker toepasselijk, “Ink”.
image

Dat je gelliner moet aanbrengen met een los kwastje is wel een beetje een open deur inslaan. Ik vind het wel jammer dat er geen kwastje bij zit, dat moet je nog los kopen.
Ik hoop dat Topshop gelijk heeft over het pigment van de eyeliner. Ik vind het belangrijk aan een eyeliner dat hij snel & soepel werkt en dus in één keer dekt.

image

image

De gelliner komt in een simpel zwart, glazen potje met matte afwerking. Het ziet er leuk uit! Het potje sluit goed, wat belangrijk is, anders kan gelliner nog wel eens snel uitdrogen (wat mij vaak overkwam met Catrice eyeliners).

image

De eyeliner is heel mooi zwart. Hij is heel zacht en dat werkt fijn. Je kan er makkelijk strakke lijnen mee zetten en hij dekt goed. Ik gebruik zelf veel verschillende kwastjes en hij werkt goed met allemaal.

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En natuurlijk een foto van het resultaat. Het is echt makkelijk om een strakke lijn te zetten en je hoeft ook niet terug in het potje om de lijn dekkend zwart te krijgen. Ik ben fan! Hij is niet waterproof, dat is wel een klein nadeel.

Desondanks is het een hele fijne liner! Dit is zeker de fijnste die ik tot nu toe heb gehad! Hij gaat nu al meer dan een maand mee en is erg zuinig in gebruik. Tot nu toe merk ik ook nog niks van uitdrogen, dus ik verwacht dat ik deze nog lang met plezier kan gebruiken.

Je koopt de Gel Liner van Topshop bij hun winkel in de Kalverstraat in Amsterdam of online. Hij kost €10,-

 

2 gedachtes over “Review: Topshop Gelliner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s