Review: Revolution Ultra Aqua Brow Tint

Bij mij in de buurt is een nieuwe Etos geopend laatst. Nu wordt ik echt niet heel opgewonden van de Etos, maar wel van één van de nieuwe schappen die dit filiaal heeft. Ze verkopen er namelijk Make Up Revolution en dat had ik nog nooit eerder in het echt gespot. Ik wilde eigenlijk alles kopen, maar heb me toch ingehouden en ging alleen naar huis en  producten waar ik héél nieuwsgierig naar was. Vandaag review één: de Ultra Aqua Brow Tint. Lees verder als je meer wilt weten!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ten eerste: sorry voor de radiostilte van mijn kant. Ik ga mijn best doen om weer meer te bloggen!

Make Up Revolution is een steeds bekender wordend merk in Nederland. Ze maken goedkope knock-offs van dure merkproducten. Zo hebben ze hele goede dupes van Too Faced Chocolate Bar en  NARS Albatross. De Ultra Aqua Brow Tint is rechtstreeks afgekeken van de Make Up Forever Aqua Brow die nu heel populair is.

Make Up Revolution is echt spotgoedkoop, maar het is er gelukkig niet aan af te zien. Het schap is groot en netjes, donker en chic en bijna alles zit netjes verpakt in doosjes.

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op de achterkant staat meer informatie over de ingrediënten. Die zijn bij dit product niet heel belangrijk, maar goed dat het vermeld wordt!

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

MakeUp Revolution zegt dat de Ultra Aqua Brow Tint een lang houdende, smudge-proof wenkbrauw corrector is die de wenkbrauwen opvult, definieert en lengte geeft. Klinkt goed toch?

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Brow Tint komt in een simpel, klein doorzichtig tubetje waar je kleur doorheen kan zien. De kleur lijkt op de foto wat licht, maar hij is vrij donker. Het is de een-na-donkerste kleur. Verder zijn er lichtere kleuren en is er een zwarte tint. Dit tubetje is klein, maar je hebt echt maar een piepklein beetje nodig, waardoor je echt eeuwig vooruit kan met deze tube.

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De tube heeft een heel klein tuitje, waardoor je heel precies kan doseren. Dat doseren vind ik wel een dingetje. Je kan het niet rechtstreeks op je kastje aanbrengen, maar op je hand blijft een bruine vlek achter.

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit is dus de kleur. Hij is wat aan de warme kant, maar niet te oranje (dat is in wenkbrauwen echt alleen mooi als je rood haar hebt). De formule lijkt een beetje op die van mascara, tussen vloeibaar en crème in.

Ik pak een beetje op met een schuin afgesneden kwastje en vul dan mijn wenkbrauwen in. Ik pak ondertussen wel steeds wat bij.

image

En dit is dan het verschil/resultaat. Goed opgevulde, donkere wenkbrauwen, maar wel strak. Ik zie er trouwens geen enkele dag hetzelfde uit, soms teken ik ze wat dikker, soms iets minder strak. Het werkt echt heel fijn. Je kan veel nauwkeuriger te werk gaan dan met poeder en het resultaat is veel strakker.

Ik vind het echt mooi! Ik was met dit soort producten altijd bang dat het er veel te nep uit zou zien, maar dat valt eigenlijk best mee (niet nepper dan met poeder of potlood). De kleur is voor mij prima en het blijft goed zitten. Het is heel goedkoop, maar werkt bijna even goed als zijn grote broertje en gaat nog lang mee ook! Ik word er blij van!

De Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint kost €5,99 en is te koop bij geselecteerde filialen van Etos en online.

3 gedachtes over “Review: Revolution Ultra Aqua Brow Tint

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s