5 Picks: Interessante Artikelen Over Make-Up

Ik schrijf zelf natuurlijk content over make-up. Met mij duizenden andere beautybloggers van over de hele wereld. “We” reviewen veel, laten veel zien en sommige bloggers vertellen hele verhalen om hun passie heen. Ook op hele andere sites verschijnen interessante artikelen over beauty en make-up. In de 5 Picks op deze vroege maandagochtend: vijf interessante artikelen over make-up.

Funny-Beauty-Memes

Sommige artikelen zijn gewoon heel herkenbaar, anderen zijn serieuzer en herkenbaar. En misschien zijn het er stiekem zes geworden…

17 Pijnlijke Mascara Momenten

Voor iedereen die wel eens struggles heeft met haar mascara in de morgen. Mascara kan je beste vriend zijn, maar ook je allergrootste vijand op make-up gebied.

Je make-up laten doen bij beautycounters

Ik heb zelf niet altijd positieve ervaringen gehad met het laten doen van make-up bij counters of zogenaamde make-up artists. Een Amerikaanse dame ging de uitdaging aan en liet zich opmaken bij vijf bekende merken. Extra moeilijkheidsgraad: ze heeft een donkere huidskleur.

Herkenbare en hilarische tweets

Wauw, als mijn vriend (die niet bestaat) met dat zou flikken…

5 redenen waarom je een kaptafel verdient

Je hebt het nodig. Het is zo zonde om je mooie make-up weg te stoppen!

Groene Thee in Skincare

Serena plaatst vaker dit soort artikelen en die vind ik echt super interessant. Zijn al die mooie ingredienten slechts een marketingtruc, of doen ze ook echt wat voor je huid? Beautylab pluist het uit!

Make-Up bij je sterrenbeeld

Ik ben echt dol op horoscopen en ben groot van de Cosmopolitan daghoroscoop in mijn facebook-feed. Hij klopt altijd, alleen die van Steenbok ook… Ik ben altijd wel benieuwd wat ze te zeggen hebben. In dit geval klopt hij een beetje bij mij…

Geniet van je maandag, nu heb je in ieder geval iets te lezen tijdens je saaie college!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s