The Body Shop Premium Advent Kalender

De feestdagen komen langzaam in zicht, de lampjes gaan aan op straat en de winkels vullen zich met kerstcollecties. Sinds deze week is ook The Body Shop begonnen met de verkoop van hun kerstartikelen. Ik kocht alvast één ding en dat is zo mooi dat ik hem graag met jullie deel, voor ‘ie uitverkocht is. Ik heb de Premium Advent Kalender gereserveerd en ik vertel je er vandaag meer over! Lees verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik waarschuw je vast, deze adventkalender is niet bepaald goedkoop. Hij heeft een waarde van ongeveer €170,-, maar je betaalt er alsnog €120,- voor en dat is zeker niet niks! Er is ook een iets goedkopere versie, van €75,-. Maar als fan van The Body Shop is het zeker de moeite waard, want je krijgt er 24 producten voor, waarvan de meeste fullsize. De doos is echt al een plaatje om te zien en neer te zetten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En van die €120,- gaat ook een gedeelte naar een goed doel (net als alles uit de kerstlijn van The Body Shop). Die roze sticker staat bewust niet verder op foto, daarop staat wat er in de kalender zit. Ik vind het zonde om van te voren al alles te weten.

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De adventkalender opent met twee luikjes, waarachter allemaal doosjes verstopt zitten. Geen laatjes of strips die je lostrekt, het blijft allemaal mooi.

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een mooie quote op de ene kant.

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

… Een inspirerende tekst op de andere kant.

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op de doosjes staat ook steeds een tekst, vraag of quote. Dit is het doosje van dag 1.

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dat ziet er allemaal super leuk uit toch?!
Vanaf 1 december open ik iedere dag een doosje, wat ik zal delen op Instagram. Ik zal steeds van een paar producten samen een review maken.
Om de pret niet te bederven wil ik nog niks delen over de verdere inhoud.

The Body Shop Adventkalenders zijn vanaf nu online te bestellen en nog te koop bij enkele filialen. Rennen dus als je hem wilt bemachtigen!

3 gedachtes over “The Body Shop Premium Advent Kalender

  1. Elles [3lles] zegt:

    Leuk concept van The body shop! Eerst viel ik bijna van mijn stoel, ik had niet verwacht dat het zo duur zou zijn! Maar gelukkig vertelde je daarna dat een deel voor het goede doel is en dat je 24(!) producten krijgt, ik vind het het geld dus wel waard!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s