Review: Catrice FALLosophy Gradation Powder Blush

Ombre, Gradient, Overloop, ik weet niet wat het verschil is. Ik weet wel dat ik er een zwak voor heb. Toen ik een kijkje nam bij de laatste Limited Edition, FALLoshopy, van Catrice had ik deze mooie blush dan ook al snel in mijn handen. Het nadeel, ik ben dan nooit meer zo kritisch en vergeet in de winkel te swatchen. Het was dus nog een verassing of deze blush net zo mooi zou werken als dat hij eruit ziet. In de test: de nieuwe Gradation Powder Blush uit de FALLosophy collectie. Lees verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik de rest van de FALLosophy collectie een beetje vond tegenvallen. Ik vind het wel heel tof dat Catrice deze keer niet voor de standaard bruintinten is gegaan in hun herfstrelease, maar ik denk dat ze het ook wel wat spannender hadden kunnen maken. De blush valt wel lekker op! De verpakking is bedrukt met een blaadje, wat toch een beetje herfstsfeer geeft. De verpakkingen van Catrice zijn er echt op vooruit gegaan. Het ziet er allemaal veel strakker en chiquer uit.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hij heet dus “Fading into Dawn”, lekker toepasselijk bij de print.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Oh, die print! De blush is echt heel fel, en ja, hij is écht zo fel. De blush is iets koeler dan wat ik normaal gebruik. Hij lijkt matte te zijn, zonder glans dus. Ik denk dat de onderste kleur op zich echt te fel is, daar moet je echt een stippling kwast voor gebruiken. De lichte kleur is voor mij te licht. Ik ga hem echt moeten mengen dus, hopelijk blijft de print dan wel intact!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De eerste swatch is de bovenste kleur, de middelste swatch is de onderste tint en de derde veeg is de twee kleuren samen. De blush geeft echt veel pigment af en is héél roze. Een beetje voorzichtigheid is wel nodig…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En zo ziet de blush eruit op mijn gezicht. Ik heb hem met een stippling brush aangebracht, anders wat hij veel te fel. Ik vind hem wel heel mooi. Zelf draag ik er het liefst wel nog een goede highlighter bij, want ik mis de glans een beetje. Op deze manier vind ik de blush ook nog wel natuurlijk, maar hij kan dus nog veel heftiger. De blush is een pareltje om naar te kijken, maar hij is ook zeker mooi op mijn gezicht!

De Catrice Gradation Powder Blush in Fading into dawn uit de FALLosophy collectie is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99

2 gedachtes over “Review: Catrice FALLosophy Gradation Powder Blush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s