Review: MUA Romantic Efflorescence Palette

Een hele poos terug alweer kwam MUA met een serie nieuwe oogschaduwpaletten. Ik heb ze toen allemaal gekocht en gebruikt, maar ik heb nooit de moeite genomen om ze te reviewen. Mijn favoriet, het Romantic Efflorescence palette wilde ik toch nog een keer laten zien. De kleuren zijn echt heel mooi en ik vind hem heel mooi voor dit seizoen. In de review: het MUA Romantic Efflorescence palette. Lees verder voor meer!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik vind MUA een heel mooi merk, ze hebben echt een aantal hele fijne producten. Ik vind de schappen echt altijd veel te rommelig en ze zijn nooit aangevuld, maar het is wel echt de moeite om er eens tussen te snuffelen. De oogschaduwpaletten zijn bijna altijd heel mooi. De verpakkingen zijn ook mooi, simpel, maar wel stevig en ik vind dit palette er nog best chic uitziet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

MUA heeft twee paletten met een witte verpakking, het Undress Me Too en het Romantic Efflorescence. Dit palette herken je aan de sticker op de voorkant.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op de achterkant vindt je een overzicht met alle kleuren in het palette. Een aantal kleuren zijn nieuw, maar er zitten ook repromotes in, zoals Corrupt en Lavish. Als je al meerdere MUA paletten hebt, moet je even vergelijken welke tinten je al in je stash hebt en of je het dan de moeite vindt om hem nog te kopen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En dan de kleuren zelf. Zoals MUA zelf zegt “Perfect Plums and Deep Metallics”. Ik vind de paarse kleuren echt super mooi en dat draag ik zelf ook graag. De zilveren tinten vind ik zelf iets minder mooi dan de bruine metallics, maar het combineert wel heel mooi met de paarse kleuren. MUA geeft je weer een hele complete reeks, van licht tot donker, met zowel matte als glanzende kleuren.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

swatches

Ik vind de swatches heel goed! De oogschaduws zijn een beetje los, maar ook heel fijn zacht en ze geven mooi pigment af. Ik vind de bovenste rij wel echt wat mooier dan de onderste, maar dat is ook mijn persoonlijke voorkeur. Ik neig gewoon altijd meer naar warme kleuren. Ben ik trouwens de enige die het opvalt dat MUA altijd zo’n glanzende koper-achtige tint in zijn paletten heeft zitten? (rechtsboven)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De look die ik maakte is een combinatie van de paarse tinten en de koperkleur. Ik vind dit echt een mooie look die ik in de herfst en winter graag draag.

Ik vind het echt een mooi palette en ik ben dol op de paarse tinten. De kwaliteit is goed en de kleuren werken fijn. Ze zijn wat los, maar blenden gelukkig niet te snel weg. Ik vind het palette heel compleet en je kan er veel kanten mee op.

Je koopt het MUA Romantic Efflorescence palette voor €5,99 bij geselecteerde filialen van Kruivat.

2 gedachtes over “Review: MUA Romantic Efflorescence Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s