Update: Tentamens, Stress & Werk

Zoals je misschien wel hebt gemerkt is het de laatste tijd wat stil op AA Beautyaddicts. Daar ben ik jullie nog een uitleg voor verschuldigd. Tijd voor een update van wat ik allemaal uit spook en waarom bloggen soms op een lager pitje staat. Lees verder!

school2

Wie mijn eerdere persoonlijke update heeft gelezen weet dat ik dit jaar ben begonnen aan een nieuwe studie nadat het vorig jaar een beetje mis ging met mijn BSA (Bindend Studie Advies). Gelukkig bevalt dat heel goed en vind ik Psychologie ook onwijs leuk. Afgelopen week had ik mijn eerste tentamens van dit jaar en dat is op zich goed gegaan (goed genoeg in ieder geval), maar het was echt even zoeken. Hoe leer ik dit het best? Waar en wanneer leer ik het best? Concentratie was echt een ding. Ik merkte dat dingen veel beter gingen dan vorig jaar, maar de laatste dagen voor de tentamens kwam er niks meer uit mijn vingers. Op dat soort dagen moet ik iedere minuut waarin ik nog enigszins kan focussen benutten en daarin kan ik niet gaan bloggen.

De dagen na de tentamens wilde ik even ontstressen. Zo’n eerste tentamenweek gaf me best veel stress, ik was ook weer als op de middelbare school zenuwachtig voor mijn tentamen Inleiding. Maar echt tijd om niks te doen was er niet, want ik moest aan het werk! Sinds afgelopen werk werk in een winkel. Het is echt super leuk werk, maar er komt in die eerste dagen zoveel op je af! Mijn hoofd zit nog steeds een beetje vol met alle codes en dat soort dingen.
Zaterdag was ik vrij en mijn plan om he-le-maal niks te gaan doen schoof ik op en ik dook de stad in om te shoppen. Dat is toch altijd de beste manier om mijn gedachten te verzetten. Ik heb onwijs veel gekocht en een aantal dingen daarvan ga je zeker nog terugzien hier op AA Beautyaddicts.

Deze week zijn de colleges weer gewoon begonnen. Ik heb twee vakken waarvoor ik echt hard moet gaan werken deze periode. Maar met  een prima rooster en de tentamens nog ver weg komt mijn ritme hopelijk snel terug. Het is dan ook zeker mijn plan om het bloggen weer normaal op te pakken. Ik ga mijn best doen om jullie weer om dr dag van een artikel te voorzien!

Zo, dat was een beetje wat ik kwijt wilde. Vergeef me mijn slechte blog-gedrag en blijf lekker hangen want er komen snel weer hele mooie reviews aan!

Liefs,
Amelie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s