FOTD: Go For Gold

Vandaag een snelle FOTD voor jullie, van een redelijk simpele look. Een look die je makkelijk kan maken, snel is en zeker kan  voor een dagelijkse school- of werklook. Voor dagen dat je toch een beetje opgemaakt wilt zijn, maar niet zit te wachten op veel poespas en niet zo veel zin hebt om een half uur aan je gezicht te zitten in de ochtend. Ik maakte deze look zelf in de trein, zeker foolproof dus!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik wilde dus een makkelijke look, maar ik koos ook nog om een andere reden voor dit make-upje. Het is vandaag 30 september, laatste dag van de maand. September is de maand waarin over de hele wereld wordt stilgestaan bij kinderkanker. Zoals borstkanker een roze lintje heeft, hebben ze voor Childhood Cancer Awareness Month gekozen voor een gouden lintje. Daarom, een gouden look om hier even bij stil te staan omdat ik het een belangrijk onderwerp/goed doel vind wat best wat meer aandacht mag krijgen.

Dit was ook een goed excuus om één van mijn favoriete oogschaduws weer eens uit de kast te pakken: Apparence van Chanel, een ombre d’illusion van een paar jaar geleden uit de feestdagen-collectie. Het potje is al vrij ver leeg, maar ik pak hem de laatste tijd niet zo vaak meer.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik gebruikte voor deze look dus Apparence, in de binnenste ooghoek en aan het begin van het ooglid. Op het ooglid gebruikte ik eerst Faire Maiden uit het MAC Keepsakes “Beige Eyes” palette en in de buitenste ooghoek een beetje van Tempting uit hetzelfde palette. In de crease voegde ik een heel licht Wedge toe, voor net wat meer diepte, maar op deze foto zie je dat nauwelijks terug. Onder mijn oog gebruikte ik een bruine, glanzende mono van L’oréal die niet meer te koop is (en ik eigenlijk nooit pak, maar wel mooi vind en daarom bewaar). Ik zette mijn eyeliner met de Essence Easy 2 Use Eyeliner Pen. Zoals je ziet gaat dat in de trein niet heel lekker en hij is ook een beetje aan het uitdrogen, dus tijd voor een nieuwe zodat ik weer strakke lijntjes kan zetten!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit is zeker niet mijn beste selfie. Wallen: check. Wat mijn hand hier doet weet ik ook niet zo goed…

Op mijn gezicht draag ik de nieuwe MAC Waterweight foundation, waar snel een uitgebreide review van komt. Verder draag ik alleen MAC’s Perfect Topping MSF.

Als je geïnspireerd bent of meer wilt weten over kinderkanker of wilt doneren, kan dat altijd via Kika.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s