5 Picks: Mannen die beter zijn in make-up dan jij

Misschien zie je ze wel eens langs komen op Facebook of Instagram: foto’s van (knappe) mannen met de mooiste make-up. Strakke contours, wenkbrauwen on point en eyeliner on fleek. Ik ben vast niet de enige die uren door de pagina’s van deze mannelijke make-up artists kan scrollen en daarom deel ik vandaag mijn favorieten met jullie. In de 5 Picks op maandag: mannelijk make-up goden.

mac_daddy

  1. MAC-Daddy

Misschien heb je Angel Merino (zijn echte naam) wel eens voorbij zien komen, want hij is aardig internetfamous. Qua techniek is hij de Kim Kardashian van de heren. Hij is Celebrity Make-up Artist en heeft al menig bekende Amerkiaanse ster in zijn stoel gehad. Deze man is zo ongeveer de uitvinder van strobing!

manny gutkerres

2. Manyymua733

Manny Gutierrez heeft ook zo veel talent! Ik vind het bijna jammer dat hij make-up draagt, anders zou ik als een blok voor hem vallen. Als ik zou kunnen wat hij kan, zou ik ook alleen nog maar full face over straat gaan hoor. Ik moet nog even achter die lipstick aan, want die wil ik ook!

marc zapanta

3. Princeofvanity

Marc Zapanta leerde ik zelf een aantal jaar geleden kennen toen hij meedeed aan de wedstrijd van Daily Mix en Pixiwoo om een nieuwe beautyvlogger te worden. Hij won niet, maar zijn kanaal kreeg een enorme boost en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit beauty-land. Deze jongen transformeert zichzelf in letterlijk alles en iedereen, vaak zou je hem als man niet eens meer herkennen.

wayne goss

4. Gossmakeupartist

Als je Wayne Goss volgt op Youtube kan je niet om hem heen. Zijn titels zijn niet zelden in CAPSLOCK, schreeuwen woorden als “The best trick you’ll ever see!” en “this will change your life”. Het mooiste daaraan is dat hij vaak nog gelijk heeft ook! Wayne kan echt alles als het gaat om make-up en geeft echt de beste tips en tricks. Baking hot en happening? Wayne was je een paar jaar voor! (En hij heeft een goede sixpack!)

argenapeede

5. Argenapeede

Argena is geen “normale” make-up artist, hij is wat creatiever dan de anderen in dit lijstje. Hij transformeert zichzelf in striphelden, maar hij kan ook fantastische dingen als het gaat om normale make-up. Argena’s werk is wat mij betreft echt kunst en ik kan uren door zijn profiel scrollen en me verbazen over wat hij kan.

Wie is jouw favoriete mannelijke make-up artist?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s