5 Picks: Limited Editions

Het is weer bijna herfst, wat betekent dat de zomerse producten omgeruild worden voor herfsttinten. Maak je klaar voor rood, bruin, oranje en groen, vallende blaadjes en regenbuien. Gelukkig komen de beautymerken dit najaar weer met super veel mooie producten. Vandaag in de 5 Picks: de mooiste limited editions dit najaar!

fall 2015

  1. Chanel Les Automnales

LES-AUTOMNALES_2015_PR_01_thumb_695x656.jpg.pagespeed.ce.vQdjz6HeWB

Chanel stelt natuurlijk nooit teleur. Hun vaste collectie is al kwijl-materiaal, maar hun limited editions zijn betoverend. Het Entrelacte palette is echt een musthave, maar de groene kleuren in het 4 couleurs palette zijn ook super mooi (en groen staat echt heel mooi bij bruine ogen!). De lipproducten zijn wat zachter van kleur dan we van Chanel gewend zijn, maar dat vind ik persoonlijk juist heel mooi.

2. MAC Guo Pei

GUO,P20PEI_AMBIENT_300_thumb_695x537.jpg.pagespeed.ce.DOnWpBzEYC

MAC komt dit najaar weer met een prachtige collectie die alleen voor de verpakkingen al dik de moeite waard is. Guo Pei is goud, tropisch en houdt ons in zomerse sferen. De oogschaduwpalettes zijn echt heel mooi (check wel even je stash, want niet alle kleuren zijn nieuw) en de blushes zijn ontzettend gaaf. Ik ben zelf ook heel erg benieuwd naar de Beauty Powder in Moonlight.

3. Bobbi Brown Greige

Bobbi Brown Launches The Greige Collection 1

Bobbi Brown maakt natuurlijk altijd hele mooie make-up in natuurlijke kleuren. Zij gaan dit najaar niet voor warme tinten, maar voor donkere wolken en regenbuien. Het Greige palette is echt enorm mooi en de verpakking heeft een heel hoog hebberigheid-gehalte. Ook komt Bobbi Brown met hele mooie trio paletjes in mooie donkere kleuren.

4. Clarins Fall

Clarins-Fall-2015-Makeup-Collection

Een paar jaar geleden stond ik altijd te neuzen bij het schap van Clarins. De laatste jaren werd dat wat minder, Clarins werd wat minder spannend. Deze herfst komen ze met een super mooie collectie die mij weer helemaal terug enthousiast maakt! Vooral de twee oogschaduwpaletten mogen er wezen. Er is een lichte variant voor neutral-lovers en een donkere voor mensen die wat meer uit willen pakken. En die mooie paarse eyeliner, is echt een musthave!

5. Yves Saint Laurent Rebel Metal

YSL-Rebel-Metal-2015-Fall-Winter-Collection

Normaal vind ik Yves Saint Laurent ook nooit zo spannend. De kleurtjes spreken me nooit echt aan. Deze herfst hebben ze wel echt een prachtig palette met een fantastische verpakking gemaakt. De paarse kleuren zijn zo mooi en er is ook een heel mooie, diepe paarse lipstick om mee te matchen. Had ik het al over de verpakking gehad?

 

Naar welke collectie kijk jij het meest uit?

 

 

 

Een gedachte over “5 Picks: Limited Editions

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s