Review: W7 Hollywood Bronze & Glow

Ik reviewde vorige week al een product van W7 waar ik niet heel enthousiast over was. Vandaag krijgt W7 een revanche en kunnen ze nog eens laten zien wat ze in hun mars hebben. Bij heel veel bloggers is dit product inmiddels favoriet, wat mij natuurlijk extra nieuwsgierig maakt. Ik heb het over de Hollywood Bronze & Glow, een bronzer en highlighter in een kit. Maakt W7 het deze keer wel waar? Lees verder om erachter te komen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik begin gelijk met de verpakking. Die vind ik persoonlijk niet mooi. Het oogt goedkoop, voelt ook goedkoop (en ja, dat is het ook, maar dat hoeft wat mij betreft niet te betekenen dat ze dat ook uit moeten stralen) en dat vind ik jammer. De naam vind ik leuk gekozen, maar dan had ik er graag ook een Hollywood-style doosje omheen willen zien. Smaken verschillen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op de achterkant vinden we wat meer informatie over de kit. “Creeer super gedefinieerde wangen met W7 Hollywood Bronze & Glow” W7 wil dat je de bronzer gebruikt om wat bruiner te lijken en de highlighter om een gedefinieerde en gesculpte look te maken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In het deksel zit een klein spiegeltje, voor bijwerken onderweg. Ik vind hem zelf net iets te klein omdat je bronzer en highlighter natuurlijk over je hele gezicht aanbrengt, maar ik vind het top dat het erin zit. De twee kleuren zitten netjes gescheiden en de vakjes zijn groot. Je past er makkelijk met je kwast in en je kunt hier waarschijnlijk wel een tijdje mee vooruit.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De bronzer is bruin met een grijzige ondertoon en heeft ook wat rood in zich. Een te oranje bronzer is vaak niet mooi en daar kan je niet meer shapen, met deze zou je dus kunnen shapen. Hij is niet matte, hij glimt zelfs best wel, wat hem dan weer wat ongeschikter maakt voor shapen. Het is wel een kleur die bij veel verschillende mensen goed zou passen. De highlighter is niet heel erg warm, maar ook niet heel koel. Deze zou ook bij veel mensen mooi kunnen staan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik vind dat ze beiden precies genoeg kleur afgeven. De bronzer hoeft echt niet sterker gepigmenteerd, dan krijg je veel te snel bruine vlekken en strepen. De highlighter is ook goed gepigmenteerd en daardoor ook heel bruikbaar op je ogen. De kleuren zijn allebei een beetje poederig en zacht, dat blendt goed uit, maar zorgt ook dat je al snel te veel op je kwast pakt of bronzer krijgt op plekken waar je dat niet wilt. Voorzichtig te werk gaan dus!

contour

Op de eerste foto zie je mijn gezicht zonder bronzer en highlighter. Op de tweede foto draag ik de Hollywood Bronze & Glow combinatie en op de derde foto zie je hem op de zijkant van mijn gezicht. Ik vind het effect zelf heel mooi! De kleuren ogen vrij natuurlijk, waardoor het er niet overdreven uitziet. Ik zie er gelijk wat strakker uit, maar ook zeker wat zomerser. Ik heb er een beetje mee geshaped, maar omdat de bronzer niet matte is, oogt dat raar. Dit is echt meer een bronzer voor een zomerse gloed!

Ondanks dat de formule en verpakking nog wel wat verbeterpuntjes hebben, ben ik wel fan deze combi! Ik zie de zonnestraaltjes beter terug op mijn gezicht, waardoor ik er gelijk wat levendiger en gezonder uitzie. De producten blenden mooi, de highlighter geeft een hele mooie gloed (en is niet te koel!) en de bronzer oogt natuurlijk. Ik ben blij!

Je koopt de W7 Hollywood Bronze & Glow kit bij o.a. DA en online via The Makeup Spot voor €5,99

5 gedachtes over “Review: W7 Hollywood Bronze & Glow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s