Review: W7 Bronze Queen Fantasy Bronze Eye Colour Palette

De W7 paletten kennen we inmiddels wel. De “In The…” paletten vlogen over de toonbank en ik denk dat ze ondertussen minstens even populair als hun grote broers, de Naked paletten (in ons kikkerlandje dan). Alles wat W7 aanraakt lijkt in (make-up)goud te veranderen. Bij de DA kwam ik het palette van vandaag tegen, een beetje verdwaalt in een bak (in z’n eentje). Ik was gelijk verliefd op de kleuren en kon niet anders dan hem maar te kopen. Of dat de juiste keuze is geweest, dat lees je als je verder klikt!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik vind het echt super leuk dat W7 zo haar best doet op de namen voor hun producten, maar dit had wel iets pakkender gekund. W7 Bronze Queen Fantasty Bronze Eye Colour Palette is misschien nét niet pakkend genoeg. Maar de verpakking is verder wel mooi en een stuk chiquer dan we normaal van W7 gewend zijn, dus die naam is ze vergeven. Het palette is van stevig plastic gemaakt en klikt goed dicht.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op de achterkant vinden we nog een overzichtje met de kleuren en de ingrediëntenlijst.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Door naar het belangrijkste, de oogschaduw zelf! Toen ik hem openklapte en deze kleuren zag moest ik gelijk aan Bobbi Brown denken. In hun Tortoise Shell collectie zat een paletje wat hier (ook qua verpakking) verdacht veel op leek. Ik ben benieuwd of W7 in de buurt kan komen van de kwaliteit van Bobbi Brown!

In het deksel zit een grote spiegel, wat dit paletje handig maakt voor je toilettas.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jullie weten dat dit echt mijn kleuren zijn. Ik ben dol op bruine tinten en neutrale kleuren. (Al mag het wel iets donkerder dan dit) Het palette heeft zowel warme als koele tonen en varieert van shimmer en glitter tot matte. Een heel veelzijdig palette dus!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De sponsapplicator eindigt bij mij in de prullenbak, maar ik vond het kwastje nog wel het melden waard. Die is namelijk bijzonder zacht! Voor een beetje kleur in de binnenste ooghoek of op het wenkbrauwbot werkt dit prima.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De swatches zijn prima, maar ik was niet overdonderd. Het zijn hele lichte kleuren, dus die vallen ook erg weg tegen mijn huid. De lichte kleuren zijn dan ook nog echt best prima, maar de zwarte kleur en de donkerbruine tint vallen tegen. Die zijn ook erg los van structuur, kijk dus uit met fall out!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op mijn ogen pakken de kleuren prima (mits je een primer draagt). De kleuren worden alsnog niet heel sterk van kleur, maar voor een naturelle look zijn ze mooi. En laten we eerlijk zijn, de oogschaduws van Bobbi Brown zijn ook niet zo sterk van kleur omdat ze hun producten licht en natuurlijk willen houden. Als je niet vaak felle kleuren of donkere tinten draagt, is dit echt een palette voor jou!

Ik vind de kleuren in dit palette heel mooi, de veelzijdigheid en afwisseling van finishes ook. Qua verpakking is het het beste palette van W7 tot nu toe. Helaas zijn de kleuren niet heel sterk gepigmenteerd en mis ik ook wat donkere tinten.

Het W7 Bronze Queen palette kost €6,95 en is o.a. te koop bij The Make-Up Spot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s