5 Picks: Bronzers

Ik word echt een beetje verdrietig als ik nu naar buiten kijk. Het is bewolkt, het miezert zo nu en dan en steeds als ik op de fiets spring is mijn zadel nat. De zomer lijkt echt een beetje voorbij en ik ben bang die mooie nazomer ook niet meer komt. Herfst, it is. Op mijn gezicht wil ik graag nog een beetje zon vasthouden en daarom zijn bronzer op het moment mijn beste vriendjes. Herfst? Nee joh, alsof ik net terug kom van een zonnig eiland! Kijk mee als je benieuwd bent naar mijn vijf favoriete bronzers!

bronzers

  1. Refined Golden – MAC

Ik gebruik Refined Golden bijna iedere dag. Het is geen goedkope, maar toen ik hem op reis kwijt raakte was dit wel één van de spullen die ik het snelst terug wilde. Het is een bijna matte bronzer met hele mooie subtiele gouden glittertjes. Ik gebruik hem ook om mee te shapen, omdat de glittertjes alleen in de zon zichtbaar zijn. Ik hoorde het dit weekend nog: “oh, er zitten allemaal glittertjes op je gezicht!”

2. Hollywood Bronze & Glow – W7

In vergelijking met Refined Golden is er een als de PC Hooftstraat met de Albert Cuyp Markt. Hij is zeker niet duur, wel wat lastig te vinden, maar echt top! De kleur is koel, wat hem mooi maakt voor shapen, maar heeft ook lichte shimmer (bijna niet zichtbaar), waardoor je in de zon wel net wat meer straalt. De highlighter die erbij zit is ook heel mooi, maar vind ik zelf iets te koel voor mijn huid.

3. Bourjois Bronzing Primer

Dit is een mousse-achtig product, wat eigenlijk een dupe is van Chanel Bronze Soleil. Niet dat ik dit gebruik al primer (dat is veel te onnatuurlijk bruin), maar dit is echt fantastisch om mee te shapen. Je kan heel gemakkelijk strepen zetten die dan heel erg mooi in blenden met je foundation (wacht met afpoederen tot ná de bronzer). Niemand zal zien dat je bronzer draagt, maar toch zie je er strakker en zonniger uit!

4. Miss Sporty Tan Up Your World Bronzer

Als je nog op zoek bent naar een goede budget bronzer, die toch warm is, maar ook matte, dan is dit er een voor jou! Ik vind koele bronzers mooi om te shapen, maar als je echt wat geler bent, dan kan het er ook raar uitzien. Daarom is een net iets warmere bronzer soms mooier. Dit is echt een fijne bronzer die goed blendt.

5. L’oréal Glam Bronzer

Een écht matte bronzer is best lastig te vinden, maar L’oréal heeft een goede in haar assortiment. De highlighter is niet helemaal mijn ding, die is te koel en te hard om in je kwast te werken. De bronzer is echt prachtig en is heerlijk om mee te shapen.

Dat waren mijn vijf favoriete bronzers, wat zijn die van jou?

Zoals je misschien wel hebt gemerkt had de 5 Picks wat vertraging vandaag, maar hé, het is nog steeds 7 september! Volgende week is hij weer op tijd en dan laat ik mijn favoriete highlighters zien!

Een gedachte over “5 Picks: Bronzers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s