5 Picks: Beauty favorieten van de laatste tijd

Ik heb al even geen favoriete producten meer laten zien, maar ik heb er wel een paar liggen! Ik gebruik nu al een aantal weken heel veel dezelfde producten (ik ben bij mijn ouders in de zomer, dus ik heb niet mijn hele stash ter beschikking) en heb echt wat favorietjes voor het leven ontdekt! Een aantal producten ken je misschien al, een aantal is nieuw en daarover kun je binnenkort waarschijnlijk meer over lezen. Als je benieuwd bent, lees dan verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

  1. Boozybrush A08 Angled Liner

Binnenkort kunnen jullie op AA Beautyaddicts een hele uitgebreide review vinden van de Classic Set van Boozybrush, maar ik heb toch wel al twee grote favorieten (de andere volgt verderop). Ik gebruikte “thuis” in Amsterdam altijd de eyelinerkwast van Real Techniques, maar ik wilde mezelf uitdagen wat meer te wisselen. Ik nam de Angled Liner mee en wat ben ik daar blij mee! Het is echt een fijn kwastje, wat goed werkt en ontzettend strakke lijnen kan maken! De grootte is perfect en het puntje is precies genoeg om lekker te werken!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

2. Illamasqua Gleam in Supernatural

Ik geef toe, ik gebruikte deze te weinig. Daarom heb ik hem meegenomen naar huis, zodat ik een soort van gedwongen werd om hem te gebruiken. Man, ik weet gewoon niet meer waarom ik deze zo weinig pakte, want wat is hij mooi! Het is een cream highlighter (vandaar dat hij er een beetje viezig uitziet), met een tintje waardoor je hem ook mooi als blush kan gebruiken. De oranje tint past goed bij mijn warme huidskleur en de glans is echt zo ontzettend mooi! Het is een warme glow, maar met iets van roze erdoorheen, heel speciaal en een beetje moeilijk uit te leggen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

3. Urban Decay Naked Basics 2

Deze kocht ik met de opening van de counter in de Kalverstraat en er komt nog een review van. Ik was bang dat deze een beetje too much zou zijn naast de originele Basics, maar echt niet! De kleuren zijn fantastisch en anders genoeg erbij te hebben. Dit is echt zo’n fijn palette voor alledaagse looks, maar ook voor op een feestje door de donkergrijze kleur die erin zit.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

4. Boozybrush B11 Tapered Highlighter

De Setting Brush van Real Techniques is mijn all time favourite voor highlighter, maar die heeft er serieuze concurrentie bij gekregen! De B11 is super zacht en heeft dezelfde “light touch” om highlighter perfect mee aan te brengen. Maar ook om bronzer te blenden en poeder aan te brengen is het een toppertje.  Ik ben echt een beetje verliefd op deze kwast.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

5. Urban Decay Perversion Mascara

In het Urban Decay Naked On The Run palette zit deze mascara. Het is echt een hele fijne mascara en hij heeft een super handig formaatje voor in mijn toilettas! Het is echt een fijne mascara, die geen wow-effect geeft, maar mijn wimpers wel mooi zwart en stuk mooier maakt. Deze is in ieder geval een stuk fijner dan de Essence masara’s die ik thuis heb staan, dus ik heb er goed aan gedaan deze mee te pakken!

Dat waren ze alweer, vijf favorieten van de laatste tijd. Wat zijn die van jou?

 

 

3 gedachtes over “5 Picks: Beauty favorieten van de laatste tijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s