Eye Of The Day | 7th of August

Ik wilde vandaag even snel een look met jullie delen die ik heb gemaakt. Ik was zelf vrij tevreden over het resultaat en het is toch iets anders dan wat in normaal doe, dus ik wil het jullie laten zien. (En ik wilde heel graag een artikel online knallen, want het is hier veel te stil!) Ik wist niet zo goed hoe ik deze look moest noemen, dus ik heb maar gewoon de datum gebruikt. Kijk maar vlug mee, want ik weet verder niet wat ik nog moet vertellen: lees verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En ja, ik ben een slechte blogger. Helaas verdien ik met bloggen geen geld en moet ik deze vakantie veel werken om mijn collegegeld en huur weer te kunnen betalen. Daarom komen er wat minder artikelen online, ik kan nu alleen bloggen als ik laat moet beginnen en dat is niet zo vaak. Ik probeer zoveel mogelijk te posten en hoop er snel weer een ritme in te vinden!

De look van vandaag maakte ik met mijn geliefde Chocolate Bar Palette van Too Faced. Echt, ik ben iedere dag zo blij dat ik die heb gekocht! Bij veel Youtubers zag ik wel eens dat ze in plaats van licht, juist een donkere kleur in hun binnenste ooghoek aanbrachten. Ik werd daar een beetje door geobsedeerd en wilde het zelf proberen. Ik vind het mooi geworden, maar wel echt wennen hoor! Door het licht te focussen op het midden van mijn ooglid krijg je een best wel andere oogvorm. Ik vind het een stuk specialer dan mijn normale looks, die juist licht zijn bij de ooghoek.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ook bracht ik sinds lange tijd weer eens wit aan in mijn waterlijn, omdat ik vond dat mijn ogen wel wat klein leken door deze look.

De oogschaduw komt uit het Chocolate Bar palette van Too Faced, de eyeliner is Gel Intenza van L’oréal, de mascara is Lash Princess False Lash Effect van Essence. Het witte oogpotlood is “Milk” van NYX.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

En zo ziet dat er uit op mijn gezicht. Het is best wel warm, dus ik droeg hier nog niks op mijn gezicht. Saai he?

Dat was even vlug de look die ik wilde delen. Wat vinden jullie ervan?

 

3 gedachtes over “Eye Of The Day | 7th of August

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s