Essence ♥ Make Me Pretty Trend Edition ♥ November 2015

Het duurt nog even, maar ik wil jullie toch vast een preview laten zien van de nieuwe Essence Trend Edition die in November naar Nederland komt (voor de Vlamingen: bij jullie is hij er in September al). Blijer en nieuwsgieriger kon Essence me niet maken, want deze keer geen oogschaduwdoosjes of blushes en geen nagellak, maar kwasten! De volledige Make Me Pretty Edition bestaat uit kwasten en de vaste lezers snappen vast wel dat mijn hartje daar een stuk sneller van gaat kloppen! Ben jij ook benieuwd naar wat je in November te wachten staat? Lees dan verder!

Essence-Make-Me-Pretty

Essence heeft al een paar kwasten in hun assortiment en ik vermoed dan ook dat niet alle kwasten die ik je vandaag laat zien helemaal nieuw zijn. Een aantal is sowieso nieuw. Wat Essence nu verkoopt is een beetje wisselend, er zitten echt toppers bij, maar ook een aantal kwasten die het kopen niet waard zijn. Ik ben echt zo benieuwd naar hoe deze gaan zijn!

Eye Blender Brush – €1,99

Essence Make Me Pretty1

Oogcontact! De eyeshadow blender brush met platte haartjes is het ideale hulpje voor het blenden van oogschaduw. Met een paar gecontroleerde bewegingen heb je al een supermooie, egale finish. Verkrijgbaar in 01 keep cool & brush on.

Ik vraag me af hoe je met deze kwast echt gaat blenden, misschien onder het oog. Het formaat lijkt me daardoor wel heel fijn, maar niet voor de crease.

Precise Eye Shadow Brush – €1,89

Essence Make Me Pretty2

Absoluut nauwkeurig… de ronde vorm van de zachte haartjes maken het gemakkelijk om nauwkeurig oogschaduw aan te brengen. Perfect om gedetailleerd te werken. Verkrijgbaar in 01 eye to eye.

Deze lijkt me perfect voor onder het oog, onder de wenkbrauw en in de binnenste ooghoek. Maar ook voor spot concealing!

Multi Use Eye Shadow Brush – €2,99

Essence Make Me Pretty3

Trio-talent! De multi use oogschaduwkwast is de ultieme ‘musthave’ van deze kwastencollectie. De praktische tool combineert drie verschillende oogschaduwkwasten in één – een gehoekt kwastje, een sponsapplicator en een fijne arcadeboog kwast. De haartjes van het gehoekte kwastje zijn ideaal voor het aanbrengen van gedetailleerde accenten op de oogleden en wenkbrauwen, terwijl de sponsapplicator geweldig is voor het aanbrengen van oogschaduw op een groter huidoppervlak. De arcadeboog kwast gebruik je om een schaduw aan te brengen voor diepte en om de arcadeboog vorm te geven. De applicators kunnen gemakkelijk worden omgewisseld. Verkrijgbaar in 01 cool tools.

Een beetje jammer van die sponsapplicator, maar de rest maakt me nieuwsgierig. Ik vind de “arcadeboog kwast” er op de persfoto vooral heel stug uitzien, maar misschien dat ons in de winkel een heel mooi, zacht, fluffy kwastje te wachten staat (laten we het hopen!).

Eyebrow Comb – €2,59

Essence Make Me Pretty4

Wow wenkbrauwen! De wenkbrauwkam met twee uiteinden is het optimale gereedschap voor het perfect definiëren van je wenkbrauwen. Met het ene uiteinde breng je gemakkelijk en precies wenkbrauwpoeder aan om wenkbrauwen te accentueren en vorm te geven terwijl het andere uiteinde wordt gebruikt voor het kammen van weerbarstige haartjes. Verkrijgbaar in 01 here comes the brow.

Schuin afgesneden kwastjes maken kan Essence wel, dus hopelijk is deze goed!

Lip Brush – €1,89

Essence Make Me Pretty5

Mooie lippen! Vind je het lastig om een perfecte en vlekkeloze lipstick look te creëren? Dat is nu verleden tijd met de lip brush! Met de schuin afgesneden haartjes breng je de textuur heel precies aan. Voor een gegarandeerd perfect resultaat. Verkrijgbaar in 01 shhh, just kiss me.

Ik draag zelf nauwelijks lipstick, dus deze is niet zo aan mij besteed. Dit is denk ik de enige die ik niet wil kopen, maar desondanks hoop ik voor iedereen dat het een fijn kwastje is!

Concealer Brush – €1,99

Essence Make Me Pretty6

Undercover… de ronde kwast is een ware expert met het gemakkelijk blenden van concealer. Geen donkere kringen onder je ogen meer of ongewenste rode vlekjes en oneffenheden op je huid! Verkrijgbaar in 01 beauty is my business.

Ik kies zelf liever voor een sponsje of mijn RT Pointed Foundation Brush, maar ik ben wel benieuwd of dit iets is. Hij lijkt me iets te stug (volgens mij zit deze namelijk al in het assortiment), maar vast het testen waard.

Powder & Highlighter Brush- €3,39

Essence Make Me Pretty7

Poederpartner! Met de uitgewaaierde, superzachte haartjes en de speciale vorm van deze kwast breng je met gemak losse of compacte poeders aan. De kwast maakt het blenden van poeder en highlighter gemakkelijk en zorgt voor een vlekkeloze finish. Verkrijgbaar in 01 powder to the people!

Voor highlighter lijkt deze kwast me iets te groot, maar voor poeder zou dit wel eens een fijne kunnen zijn!

Blush Brush – €2,99

Essence Make Me Pretty8

Mooie blos. De blush brush met een speciale schuine kop en zachte haartjes past zich aan aan de contouren van de jukbeenderen voor het bijzonder subtiel aanbrengen van blush. De kwast is ook ideaal voor het creëren van schaduw en het ‘shapen’ van de gezichtscontour. Verkrijgbaar in 01 blush up your life!

De oude blush brush van Essence vond ik echt super, maar deze lijkt me wat strak afgesneden. Ik ben benieuwd…

Bronzer Brush – €3,39

Essence Make Me Pretty9

Zomertijd … een perfecte, natuurlijk ogende teint creëer je met deze bronzerkwast. De platte vorm en soepele haartjes nemen precies genoeg bronzingpoeder op voor een zongekuste look. Verkrijgbaar in 01 walkin on sunshine.

Deze maakt me denk ik het meest benieuwd, deze vorm lijkt me wat buffer brush achtig, dus ook perfect voor foundation!

Op andere blogs uit het buitenland kwam ik ook nog een handige etui (zo’n ronde harde, die al heel lang op mijn wishlist staat) en over een brush cleanser. Op de site van Essence worden ze ook genoemd, maar het is niet duidelijk of ze wel naar Nederland komen (ik hoop het echt!).

Deze collectie maakt me echt blij, dit is nou echt weer een collectie die mij nieuwsgierig maakt (wat ik eigenlijk al een tijdje niet meer heb met Essence collecties.)

Waar kijk jij naar uit?

3 gedachtes over “Essence ♥ Make Me Pretty Trend Edition ♥ November 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s