5 Picks: Skincare

Je huid is misschien wel het belangrijkste orgaan van je lichaam, het beschermt je, maar soms moet je je huid ook iets teruggeven. Make-up bijvoorbeeld is fantastisch, maar als je het er niet afhaalt krijg je problemen. Ik merk het gelijk als ik niet lief ben voor mijn gezicht, dus daarom deel ik vandaag mijn vijf favoriete skincare producten. Lees verder als je benieuwd bent naar de producten die mijn huidje zacht en gaaf maken!

SAM_5925

Ik heb de laatste tijd best veel gewisseld met huidverzorgingsproducten, ik heb wat nieuwe dingen geprobeerd en wat veranderd in mijn routine. Mijn huid was wat onrustig, maar nu gaat het weer en lijk ik alles op orde te hebben.

1. Purity Made Simple + Gezichtsborstel

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik reinig iedere avond mijn huid met Purity Made Simple (van Philosophy), samen met mijn gezichtsborstel (van de Blokker, maar ik test er nu ook een van Olaz Regenerist). Ik merkte vanaf het begin dat mijn huid er een stuk beter door schoongemaakt wordt en mijn huid is ook veel gladder. De borstel werkt licht exfolierend en haalt wat dode huidcellen weg. Purity is ook een fijne multitasker, want ook waterproof make-up haalt hij weg zonder in je ogen te prikken.

2. Microdelivery Peel

SAM_0853

De Microdelivery Peel van Philosophy is een peeling die je thuis kunt doen. Hier komt nog een keer een uitgebreide review van, maar het komt erop neer dat je je huid eerst zachtjes masseert/scrubt met kristallen en daarna Vitamine C zuur toevoegt waardoor je dode huidcellen als het ware oplossen. Het resultaat is een super zacht babyhuidje en alle plekjes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen! Het is echt een dure kit, dus ik zou zeker een kortingsactie van de Ici Paris afwachten (die zijn er ook best vaak gelukkig).

3. Elizabeth Arden Cremes

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb op het moment drie gezichtscremes van Elizabeth Arden en ik vind ze allemaal super! De Intervene is het allerfijnst, die is romig, trekt snel in en maakt mijn huid niet te vet. Bij Kruidvat hebben ze vaak restpartijen van Elizabeth Arden waardoor dit luxe merk veel goedkoper is. Ik zweer al jaren bij de 8H Cream, maar de rest van hun huidverzorging is ook super!

4. Bioderma Micellaire Water

Niet dat ik zoveel micellarie waters heb getest, maar deze is wel het allerfijnst! Bioderma werkt echt fantastisch om mijn make-up te verwijderen (ook mijn ogen!), maar ik gebruik het ook veel als toner. Mijn huid knapt er echt van op, veel meer dan bijvoorbeeld die van Yves Rocher die ik eerst gebruikte. Ik vind het super jammer dat dit wonderspul niet te koop is in Nederland, dus ik hoop dat ik nog lang met deze twee mega flessen van me kan doen!

5. Kiko Peeling Mask

SAM_0640

Ook van dit product komt nog een keer een review, maar ik kan vast verklappen dat het Kiko Peeling Mask heel fijn is! Ik krijg er een heel zachte huid voor terug en ik vind het super leuk om hem van mijn gezicht af te trekken. Het is een soort mix tussen een kleimasker en een creme-masker. Het reinigt mijn huid een beetje, maar maakt hem ook zacht en egaal. Het is geen duur masker, je doet er lang mee en het is een masker dat écht iets doet.

Dat waren weer mijn 5 Picks! Wat zijn jouw skincare favorieten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s