5 Picks: Mijn MAC Aanraders

De 5 Picks is deze week iets later, door alle hectiek rondom de tentamens, het begin van mijn vakantie en werk is het allemaal een beetje druk en verwarrend. Ik wil zo snel mogelijk de draad weer oppakken en jullie voorzien van leuke artikelen. Vandaag wil ik meer delen over mijn favoriete make-up merk: MAC. Ik heb al even niets meer geschreven over MAC, omdat ik niet zoveel heb gekocht de laatste tijd, maar ik vond het hoog tijd om weer wat enthousiasme te verspreiden over mijn lievelingsmerk. Kijk mee naar mijn 5 Picks op maandag: Mijn MAC Aanraders!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

1. Oogschaduw

SAM_6383

Het beste product wat mij betreft van MAC is hun oogschaduw. De kwaliteit is echt onvoorstelbaar goed! Er komt altijd veel pigment vanaf, de oogschaduws zijn fijn van structuur (als in: niet te los zoals bij budgetmerken en toch te blenden). Ze blijven altijd lang zitten, brengen fijn aan en alle finishes hebben deze goede kwaliteit. Bij MAC vindt je alle kleuren van de regenboog en meer, van matte, semi-matte, glitterbom tot satijn, ze hebben echt alles! Ze brengen vaak mooie limited edition paletjes uit, maar je kan ook makkelijk zelf een palette samenstellen. De MAC oogschaduws zijn me nog nooit tegengevallen. Kost wat, maar dan heb je ook wat!

2. Kwasten

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb er slechts twee, maar ik kan je vertellen dat dit mijn fijnste kwasten ooit zijn. De haartjes zijn perfect zacht, de vorm is perfect en ze blijven mooi, ondanks dat ik ze dagelijks gebruik en te weinig was.
Ik heb best veel Dupes geprobeerd, maar niks kwam in de buurt, de haartjes zijn zo mooi en de vorm is zo perfect! Echt, niks gaat boven de kwaliteit van MAC kwasten! Het is even sparen, maar dan heb je er ook jaren plezier van!

3. Mineralized Skin Finishes

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mijn twee MSF’s (een veelgebruikte afkorting in blogland) heb ik nog niet zo lang, maar ik zou niet meer zonder deze pareltjes kunnen. Je hebt MSF’s in veel verschillende swirls, maar meestal zijn het vooral highlighters met soms een vleugje extra kleur voor blush of bronzer. Een ding hebben ze gemeen: ze laten je huid stralen! Met een beetje van Lightscapade of Perfect Topping zie ik er stukken gezonder uit en krijgt mijn make-up een extra dimensie. Er zijn veel verschillende kleuren (en iedere mix is uniek), voor iedereen is er een prachtige MSF!

4. Lipstick

Ik zal eerlijk zijn: ik heb zelf geen lipsticks van MAC. Dat is in ieder geval niet omdat ik ze niet mooi vind, dat is puur omdat ik niet zo graag lipstick draag. Maar ik heb genoeg gelezen, gezien, gehoord en geswatcht om te weten dat MAC fantastische, zo niet de allerbeste lipsticks maakt. Ik vergaap me altijd aan de prachtige kleuren. Ze hebben zoveel mooie, alleen al zoveel rode! Net als de oogschaduw hebben ze veel verschillende finishes, van mega matte tot flink shiny.

5. Blush

Bij budget merken heb je vaak maar een paar simpele kleurtjes blush. Bij MAC hoef je je daar niet druk om te maken: ze hebben sowieso de perfecte blush voor jou! Ik vind zelf frost finishes heel mooi en mijn favoriet is een Mineralized blush, door de mooie glansjes. Maar ze hebben ook matte voor een super natuurlijk effect en de creams zijn ook prachtig. Ze hebben niet alleen kleuren voor alle verschillende huidjes, maar ook paars, rood, bruin en alles waar je normaal niet zo snel naar kijkt. De pigmentatie is geweldig: meestal moet je zelfs voorzichtig zijn met je kwast.

Dat waren ze alweer: mijn 5 Picks! MAC is best overweldigend als je er voor het eerst binnen loopt. Hopelijk kan je nu iets gerichter zoeken. Vraag ook zeker de MUA’s om advies, zij weten zoveel en zijn zo getalenteerd!

Wat zijn jouw aanraders bij MAC?

4 gedachtes over “5 Picks: Mijn MAC Aanraders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s