Review: JoJo Make-up Palette (BornPrettyStore)

Voorlopig is dit de laatste review van mijn BornPrettyStore pakketje. Een oogschaduwpalette it is. Ik geef toe, meestal is budget oogschaduw niet zo goed als neem een MAC, Urban Decay of NARS, maar vandaag  zoom ik in op een heel leuk palette waar ik echt verrast over was! BornPrettyStore heeft me sowieso heel erg verrast, voor zo weinig geld krijg je echt hele goede kwaliteit en de webshop heeft zoveel leuks! Oké, back to business, lees vlug verder als je benieuwd bent naar dit palletje!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Van goedkope merken vind ik het altijd nog veel leuker als ze zorg en aandacht besteden aan hun verpakkingen. Dat er een mooi doosje om het palette zit vind ik dan ook echt een leuke toevoeging. De beschrijving zegt “silty fine super delicate touch, colorful dazzle colour series”. Ik denk dat ze met “silty” “silky” bedoelen, wat zou betekenen dat het hele zachte oogschaduws moeten zijn. Dit is sowieso geschreven door iemand die niet helemaal goed Engels kan (wel colour, maar toch colorful?). Prima hoor, het is een Aziatisch merk, niet alles kan goed gaan! Ik vind het kijkgaatje heel leuk, zo zie je een beetje wat er in het palette zit en wat je kan verwachten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De tekst is helaas niet leesbaar voor mij (iemand in de zaal die het kan lezen en vertalen?), maar het betekent vast dat er informatie op staat.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Nog een leuke poging tot Engels!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het paletje zelf ziet er op zich mooi uit. Het is heel erg plastic, maar in het echt valt dat iets minder op. De kan mooi door het palette heen kijken en de gouden details maken het net iets luxer. Het doet me allemaal een beetje denken aan de make-up van Giorgio Armani (met dat goud).

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In het palette zitten twee korte sponsapplicators. Die gebruik ik zelf niet, maar wel handig voor degenen die ze graag pakken (en dat zijn toch nog altijd veel mensen!). Aan de zijkanten zitten twee smalle spiegeltjes, om on the go te checken of alles goed zit of bij te werken. Ze zijn heel klein, maar ik ben blij dat ze erin zitten. Ik mis altijd een spiegeltje in budget-producten (zou dat nou echt zo duur zijn om te maken?).

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De kleuren zijn echt helemaal mij! (Daarom koos ik ze natuurlijk ook uit!) De bovenste rij is mooi warm, met je favoriete neutrals, een mooie groene tint, een zalm-achtige tint, daar ben ik dol op. De onderste rij is wat grijzer, met een mooie witte highlighter, een matte bruine kleur en een fantastische paarse kleur. Echt een mooie veelzijdig palette dus, waarmee je heel neutrale looks kan maken, maar ook echt wel een mooie, smokey party-look creëert.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ik blijf toch altijd huiverig als ik budget-palettes test. Op een of andere manier lukt het heel veel goedkope merken nog steeds niet om pigment in hun oogschaduw te stoppen. Des te mooier dus als er een merk is dat het wel lukt. Je snapt vast wel dat ik echt blij verrast was toen ik dit zag! Met name de groene kleur geef echt prachtig pigment af (en die shimmer 😮 )

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hier nog even een close-up van de eerste kleur, waar ik echt verliefd op ben. Ik vind dit soort roze kleurtjes echt beeldig voor op het ooglid en de binnenste ooghoek. Deze glanst zo mooi!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De onderste rij is ook al zo goed! De paarse kleur is echt ook zo prachtig en geeft ook zo’n mooi pigment af met weer die prachtige glans!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dan nog een look (waar mijn camera helaas heeft gefocust op mijn wimpers, maar promise: er komt echt nog wel vaker een look met dit palette!). Ik heb hier de bruine kleur gebruik om te blenden, de mooie roze kleur in de oogheok en een mix van de grijze en groene kleur op en onder het ooglid. Ik vind de kwaliteit echt zo goed en dat had ik helemaal niet verwacht! Ze blijven mooi zitten, zijn zacht zonder fallout en geven super goed pigment af! Ze blenden mooi, maar niet te ver. Echt, dit is een serieuze aanrader!

Het mooiste van alles: dit paletje kost dus maar $10,20 (wat dus maar 9 euro is!). Tegenwoordig vraag Catrice ook dat soort bedragen voor hun paletten (en laten we heel eerlijk zijn, het Kaviar Gauche palette is niet oké). Je bestelt het palette heel makkelijk via BornPrettyStore en als je de code in de banner hiernaast gebruikt krijg je zelfs nog extra korting!

 

 

 

2 gedachtes over “Review: JoJo Make-up Palette (BornPrettyStore)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s