Zilvershampoo?

Ik heb even een korte vraag voor jullie. Ik merk dat mijn haar aan de voor- en bovenkant heel erg licht aan bet worden is door de zon. Achterin blijft het echter donkerder. Nu wil ik dat een beetje oplichten en las bij het googelen over zilvershampoo. Ik vroeg me af of dat wat voor me kan betekenen en of iemand daar tips over heeft. Werkt dat en zo ja, welke zijn goed? Ik hoor ook mensen over John Frieda Sheer Blonde, wat zijn jullie ervaringen daarmee? Ik hoor heel graag van jullie in de comments!! Dank!

image

5 gedachtes over “Zilvershampoo?

 1. Marloes zegt:

  Zoals er hier al gezegd word, zilvershampoo maakt alleen je haar minder geel of rood!

  Ik zelf gebruik een zomerblond shampoo van andrélon, die mijn haar net iets lichter maakt.. Alleen krijg je hierdoor weer sneller een gele gloed. Maar daarom gebruik ik ook heeel af en toe zilvershampoo; niet te vaak! Dan kan je haar paars worden!

  Als je meer vragen hebt, laat maar weten.. Wie weet heb ik antwoorden!

  Like

 2. Amy zegt:

  Zilvershampoo gaat je haar alleen minder geel/oranje maken maar het gaat het niet oplichten. Om je haar op te lichten zou ik dus beter naar een ander product op zoek gaan. Ikzelf heb lang Lush Marilyn gebruikt en dat werkte echt super! Het gaf mijn haar een mooie gezonde gloed én het lichtte het ook nog wat op. Om echt blond te gaan zou ik wel naar de kapper gaan.

  Like

 3. geenhippie zegt:

  Zilvershampoo haalt de gele gloed uit je haar en maakt het zilver/wit. Het kan je haar alleen niet lichter maken. Wel kan het zo zijn dat je van de zon een blonde kleur krijgt met een gele ondertoon, die je witter kan maken met de shampoo 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s